Doktor sizlere böyle bişey dedimi hanımlar?

Buğün özele rutin kontrolle gittim 32 hafta yım doktora dedim ki bebek hareketleri ilerleyen zamanlarda neden azarlar büyüme ve yer daralıyor diyemi alaksı yok azalma olursa gitmek gerek acile dedi şaşırtıcı bir yandan bakılırsa devlet te yer daralıyo aksine normal dedi ama şuan hareket etmesi normal ama bâzen azalma oluyo tabi

2 Beğeni

Bende bugün 32 kontrolüne gittim canım. Ve aynı soruyu bende sordum 2 3 gündür hareketleri birbirini tutmuyor çünkü 2 gün önce çok azdı bugün ve dün çok hareketlendi. Sordum doktorda direk sayıyor musun hareketleri dedi evet dedim önemli olan o dedi, 10 hareket hissediyorsan iyi dedi ama his yoksa 10 tane hemen gel dedi. Akşam ve gece yattığında en çok hareket eder zaten dedi bende evet hocam dedim.

1 Beğeni

Rabbim sağ salim kucagımıza versin inşallah aynıyız demek

Evet dün 32 ime girdim :smiling_face: bugün çalışamaz raporu almaya gitmiştim hem kontrollerde yapıldı.

İnşallah Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together::cherry_blossom:

Bazen azalma olabiliyor lakin bende hareket azlığından gittim canım ama suyu azalmıştı bebeğin sezeryan olmak zorunda kaldım dikkat etmek gerekiyor çok seyrek hareket edince doktora gitmek gerekiyor ani bi yavaşlamada felan

Kaç saatte bir 10 hareket olması gerekiyor peki yoksa günde sadece 10 hareket mi benimki de bir günü bir gününü tutmuyor 30. Haftadayım

1 Beğeni

Şu seyrek hareket etmesi gebeliğimin başından beri hareketlerinde gözlemledim haftada 1 kez mutlaka birgün boyunca seyrek hareket eder ertesi günde tuta bilene aşk olsun​:grin: napcağını şaşırıyor insan . Yani 1 gün öyle oldu diye takılmıyorum alıştım rutine​:grin:

2 Beğeni

24 saatte 10 hareketi hissediyorsan sıkıntı yok demişti doktor, bana

Bir gün değildi benimki çok yoruldugunda felan bebiş TE yoruluyor bizimki geceleri Allah Allah durdurmazdi ama dört gün felan o kadar azalmıştı ki varmı yokmu sertlik olmasa hamile değilim gibi hissederdim sert ama az hareketler vardı

1 Beğeni

Kaçıncı haftaydı doğum yapmak zorunda kaldınız?

35 haftaydi canım

1 Beğeni