Doktor Randevuları

Kızlar bir sorum olacak doktora ayda bir mi gitmek lazım yoksa haftada mı gitmek lazım :thinking: Ben her hafta gidip bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Genelde riskli gebelik değilse ayda 1 gidiliyor :blush:

1 Beğeni

@NURAN Teşekkür ederim…:pray:

Çok şükür riskli değil o zaman bir ay bekleyeceğizz​:pleading_face: Bu çok üzdü ama neyse bebeğim sağlıklı olsun da :pray:

1 Beğeni

Amin inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Doktor söylüyor aslında ne zaman gelmen gerektiğini. Mesela kese gözüktüğünde de bir hafta sonra tekrar gel falan diye. Sonra rutine binince 1ay sorna gel diye.

1 Beğeni

Ayda 1 sefer gidiyorum yada doktor su haftada grl diyor

1 Beğeni

28 haftamda gittim 1 ay sonra gel dedi. 32 den sonra daha sık gel der herhalde , 32. Haftamda gidicem. Benide öncesinde hep ayda bir çağırdı. Normal rutinimde devam ettiğin içindir canm

1 Beğeni

@Müzeyyen42 kuzum dün gittim doktora bana demedi şu zamana gel diye

1 Beğeni

Ayda 1gel.dedi.haftaya yada bidahaki hafta ya gidilecek inşallah

1 Beğeni

Allah Allah hamile kaldığımdan beri üç farklı doktora gittim hepsi söyledi. Sana riskli gebelik demediyse, kendinde anormal bir durum gözlemlemezsen ayda bir git

1 Beğeni

Doktorum her kontrolden sonra şu tarihde geri gel diyor yani şuan ayda bir gidiyoruz en son ocagın 19 na gittim subatin 22 sne geri gidecegim renkli utrosana girecegim bunda da

2 Beğeni

@Müzeyyen42 Bana hiç söylemedi kuzum.Oyle yapacağım inşallah bir sıkıntı olmaz 1 ay sonraya giderim çok teşekkür ederim :pray::kissing_heart:

1 Beğeni