Kizlar adanada burcu yucesoy diye bir doktor varmis herkes cok ovuyor yaklasimi bilgisi vs olsun giden var mi yada onerebileceginiz doktor var mi benim icin motive ve guleryuz cok onemli
@adana-anneleri bu doktoru bilen var mı?
Gebeligimin başından beri tek tercihim burcu hoca oldu cok yogun evet cok kalabalik bazen saatlerce bekletiyor ama gecenin bir körü de olsa açiyor o telefonu ve elinden gelen herşeyi yapiyor ilgisi alakasi yaklaşımı gerçekten çok içten cok samimi. Bizim icin kisa surede doktordan cok abla oldu asla kırmadı herseyi o kadar güzel anlatti ki ben cok memnunum dogumumu da onunla yapacağım insallah mutlaka tavsiye ederim
Gebeliğimin 7 ayı o doktordaydım çok ilgili bir doktor fakat randevu saati bile gitsen bazen çok bekletiyor numarasını veriyor bir sorun olduğu zaman gecenin bir saati bile cevap veriyor çok sıcak kanlı güleryüzlü bir doktor fakat doğum ücreti çok fazla olduğu için vazgeçmiştim ben
Ucret ne kadardi normal sezeryan fark ediyoe mu
1190 tl muayene ücreti ödüyorum ben cogu hastane ile ayni galiba sezeryan olucak benimki fotograf cekimi vs hepsi dahil 30.000 tl
Bence gayet iyi ben gulsah dalgaciya gidiyordum sadece muayene nakit 1500 kart 1800 olacak dediler bu dediginiz yilbasindan sonraki fiyatsa gayet iyi
Şuan güncel fiyat bu dendi bakalım ama cok oynayacağını da düşünmüyorum açıkçası