Doktor önerisi

Şevket Yılmaz da kadın doğum doktoru önerisinde bulunabilir misiniz @bursa-anneleri

1 Beğeni

Valla ben oraya 2 defa gittim farklı doktorlar olarak seçtim ama ikisinde de aynı asistana denk geldim onerebilecegim bir isim yok ben hastaneden memnun kalmadım

orda pek doktor bulamazsın canım hep asistan o yüzden orayı pek tercih etmiyorum ve önermiyorum

Aynen bende hiccccc memnun kalmadim gitme

Kestelde ilknur hanim var onu bir dene gerci ondanda memnun kalmadim oda orada tek doktor gittim asistan ikinciye gitnedim zaten kanamam oldu dedi burayi niye ariyorsun git sevketi ara bende dedim kendi jendime en basta bu dr boyleyse ciddi problem olsa hoc bakmaz dedim ozele gectim ayda bir 1.5 aydada olsa gidiyorum çaresiz

Başka hastaneye gidebilme şansınız varsa lütfen başka hastane tercihiniz olsun.Kız kardeşimin suyu gelmesine rağmen eve gönderdiler.Mecburen özele gitti ertesi günde doğum gerçekleşti.

İlknur hanım kız kardeşimin doktoru ama "Ben sana 2 hafta sonra gel demedim mi ?"diye azarlamış:joy:değişik hastane ve doktorlar

Sana önerim prof. Dr. Seçme genel olarak ameliyatta oluyorlar ve her gittiğinde farklı bir asistana hamile olduğunu en baştan her şeyi anlatmak sıkıcı oluyor. Opr. Dr. Seç benim önerim :blush: gebeliğin hayırlı olsun :cherry_blossom::sparkles::innocent:

Ayyy teşekkür ederim canım benim​:heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: