Doktor önerisi Sakarya

Sakarya’da olan ve hamilelik için gidip memnun kalınan bir doktor var mı ? Devlette olsa iyi olur

2 Beğeni

-Sedat umur özel kliniği varmış ama Medar hastanesi ile anlaşmalıymış

-Reyhan Kaplan Hafızoğlu özel klinik ama adatıp ile anlaşmalıymış

-Şenol Şafak özel klinik

-Sakarya Eğitim ve araştırma hastanesi Melih Demir Bülent Şener Galiba yeni bir hastaneymiş. Sancı çekilip doğum yapılan odalar tek kişilikmiş. Yakınları içeriye almıyorlarmış. Telefon yasakmış Kişiye özel ebe de varmış Çok temiz bir hastaneymiş Doğum esnasında giymen için kıyafet veriyorlarmış doğumdan sonra kendi kıyafetini giyiyormuşsun Hastaneden bez veriyorlarmış Para verirsen servisteki odayı özel yapabiliyormuşsun Sanki özel hastane gibiymiş ebelerden memnunlar.

benim şehrimdeki sehir hastanesi için de aynı böyle buna benzer yorumlar vardı. Ben tam tersini gördüm. Devlet olduğu için çok da bir beklentiye girmemelisin. Genelde hastane için temiz diyorlarsa temiz çıkıyor.

-Beyhekim hastanesi Ertan Çelik

-medar hastanesi Ertan Zan riskli gebelikler üzerine uzmanlığı var adatıptan geçmiş hala medar’da mı bilmiyorum. Corona olan hastayı devlet hastanesine yönlendirdiği için halk arasında demek ki riskli gebelikleri gönderiyor düşüncesine sebep olmuş buna rağmen çok seviliyor

Aslı kalkaymaz

2 Beğeni