Merhaba 6+5 haftalık hamileyim. Kırklareli için doktor önerisi alabilir miyim acaba? Bilgisi olan var mı? Şuan Kırklareli eğitim ve araştırma hastanesi Vildan Nalbant hanıma gidiyorum.
Merhaba @Sedeff hoşgeldiniz @kirklareli-anneleri arkadaşımıza yardımcı olmak ister misiniz
@Mns merhaba siz Tekirdağda yaşıyorsunuz ama Kırklareli hakkında da bilginiz var mı
Merhaba evet Tekirdağ dayım, kirklarelinde arkadaşım var , ona yazdım, cevap verince yazarım ben de
Merhaba cevap verdiler mi acaba??
Aramıza hoşgeldin @Sedeff
Gebeliğin hayırlı olsun
Çok saolun 🩷
Arkadaşım Fulya Oğuz Türkyılmaz iyi dedi.
Teşekkürler
Lüleburgaz Tunçer Çalışkanı önerebilirim
Hangi hastanede
Merhaba canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Sedeff
Çok teşekkür ederim hoşbuldum @Leyla1991
Edirne’den önce Lüleburgaz’daydık. İlk kontrollerimi Tunçer bey yapmıştı. Çok çok iyi bir doktordu
Devlet hastanesinde mi doktor? Bi tanıdığım Lüleburgaz devlette doğum yaptı, Bi doktor çocuğun kolunu sakatlamış doğum sırasında, daha önceki doğumlarındada bu gibi durumlar olmuş. Ama doktorun adını bilmiyorum tam olarak. O yüzden Lüleburgaz devlet hastanesinden biraz çekiniyorum
Ne güzel Nuray Hanım bende çok memnunum başlayınca bırakamadım şimdilik güzel ilerliyoruz şimdi Edirne’de misiniz
Yeni yapılan devlet hastanesi çok hastası var ama o değildir inşallah
İnşallah değildir
Merhaba bende Kırklarelinde yasiyordum suan adanaya donus yaptim ama edirne de ekol de sibel hanim kesinlikle tavsiye ederim. 4 dr a gittim dogru bilgiyi ve tedaviyi kendisi bana uyguladi suan 11 hft gebeyim
Merhaba aramıza hoşgeldin devlet hastanesinde fulya hanım var özel düşünürsen lüleburgazda medikentte serpil hanım var her türlü soruna cevap veriyor ve baya ilgili tavsiye ederim