Doktor muayenesi

Günaydınn :cherry_blossom: Hamileliğinizin ilk aylarında ne sıklıkla muayene oldunuz arkadaşlar ? Her hafta gitmeye gerek var mı? Siz nasıl yaptınız ?

2 Beğeni

6 haftalıkken gittim doktor bana 12 hafta olduğunda gel demişti ilk başlarda ayda bir en sonda iki haftada gidiyorsun ben şimdi iki haftada bir gidiyorum

Şimdi ben geçen hafta gittim hamile olduğumu öğrendim. Geçen hafta haftaya tekrar gel dedi. Bugün tekrar gittim kese oluşmuş dedi haftaya tekrar gel dedi. Her hafta hastaneye gitmeme gerek var mı bilemedim :woman_shrugging:t2:

Kanaman ağrın sızın yoksa bence gitmene gerek yok yine de sen bilirsin

Hiç birşey yok herşey normal

Benim ilk 3 ay riskiydi iki haftada bir gittik 16. Haftada risk bitti sonra 3 haftada bir gitmeye başladım doğum yaklaşınca her hafta gittim

Her ay çağırmıştı beni doktorum. 8. aydan sonra 2 haftada bir gitmiştim

Benim 5 hafta 5 gün oldu daha gitmedim hastaneye ayın 13 üne randevu aldım acele etme daha kalp atışı yok dediler 4. Haftada oglenmistim biraz uzun oldu ama bekliyorum gittiğimde tam 7 haftalık oluyor kalp atışını duyabilirim sanırım :fairy:

1 Beğeni

Kalp atışları için tekrardan çağırmış olabilir, kese oluşumundan sonra kalp atışı takibi yapılıyor. Benim doktorum 3 haftada bir çağırıyordu, şimdi iki haftada bir gitmeye başlayacağız, her hafta da nst için gideceğiz

2 Beğeni

Evet kalp atışı için çağırdı sanırım çünkü bu sefer sadece keseye baktı

1 Beğeni

Ilk 28 haftaya kadar ayda bir 28 ile 36 hafta aralari 2 hafta ara ile 36 haftadan sonra doguma kadar haftalik olarak gidilmeli canim @Neriman

1 Beğeni

Daha yeni olduğu için biraz daha sık çağrılmışsınızdır, ilerleyen zamanlarda ayda bire döner o, şimdi ihmal etmeden gidin düzene girince ayda bir gitmeniz yeterli olur. Doktorunuz da ona göre çağırır zaten​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Tamam teşekkür ederim :cherry_blossom:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

2 Beğeni

ben 3ayımda gitmiştim her ay kontrole giderdim düşük riskim fln olmadğı için bazen hiç gitmüzdim

1 Beğeni

Ben hamilelik sürecinde. 1 kalp atışına gitdim 2 cinsiyetine gitdim 3 gece fena ağrı olmuştu göbeğimde diye gitdim 4 ateşim vardı diye gitdim.

Hamilelik sürecinde 4 kez doktora gidip ultrasondan geçdtim ben .gerek olmadığı zamanlar gitmiyordum ultrason ışınmış bebeğe çok yapılmazsa iyiymiş diye duymuştum diye az ultrasondan nadir halda geçerdim. @Neriman

1 Beğeni

Ay nasıl dayanıyordun :joy: ben 3 haftayı bile zor geçiriyordum tekrar göreyim bebemi diye​:joy: en son çareyi video çekmekte bulduk​:joy:

1 Beğeni

Biz her gitdiğimizde video çekiyorduk. Hem bizim doktor uzaktı o yüzden sık gidemiyorduk

2 Beğeni

Ben ilk zamanlar eşimden ayrıyken gittiğimde çekiyordum ona atmak için, sonra birlikteyken de çekmeye başladık​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni