Doktor geçen hafta çarşamba bebeğin 6+3 dedi bebeğide gördük dedik kağıdıda verdi ama bugün kese var bebek yok yine anlamadım ultrasonla bakıldı yine 6+3 dendi 20.1 mm dedi 24 e kadar beklicez dediler eve geldim cnm çok sıkıldı var denilen bebek niye yok oldu anlamadım
Merhaba acaba size o zamn son adet tarihinize göre 6 hafta 3 günlük demiş olabilirmi 20.mm kese 5 haftaliktir normalde cünkü belki siz yanliş anlamiş olabilirmisiniz sikmayin caninizi bi problem olsaydi illaki fark ederdi son adet tarihiniz nedir
21 kasımda oldum en son adet inşallah dediğiniz gibi olur ama bebek göründü dedi kağıdıda verdi elime gerildim başım çatlıyo düşünmekten
Benimde son adet tarihin 21 kasim 9 uncu haftanin içinde şuanda baya geçmiş üstünde
Geç dölllenme olayi olabilir sizin yada rahat değilseniz başka bir doktora daha görünün isterseniz
Içiniz rahat etmiş olur
Siz doktora sormadınız mı? Ultrason kağıdı verdiniz bana bebek vardı, şimdi nasıl olmuyor diye.
Ya da keseyi gördük dedi o gün sen mi heyecandan yanlış anladın ki? Hayır 9 haftalık bebeğe 6 hafta demesi garip öncesi de 6 haftalık şimdi de 6 haftalık nasıl oluyor. Bir de hiç kanaman falan oldu mu?
Bebek göründü dediği ultrason fotoğrafı var mı elinizde? Ya da o an ekrandan size göstermedi mi? Yani bebek göründüye zaten belli oluyor. Benimki 8. Haftaya ait ultrason görüntüsü baya fasülye gibi duruyordu çünkü
Acaba baska bir doktora daha mi gorunseniz
Böyle durumlarda bence doktorunuzu değiştirip başka bir doktora görünüp tekrar değerlendirilsin nasıl bebek gözüküyor sonra gözükmüyor saçmalık geç döllenme olmuş olabilir ama farklı bir Dr gidin
Evet bişe demedi kalp atışı belli belirsis dediniz hatta diye haftaya gel dedi
Evet bende öyle yapacağım bir dediği bir dediğini tutmuyo 1 hafta bekleyeyim
Başka doktora gidicem kesin
Evet var hatta üzerine yazmıştım bana dediği haftayı
Aynen canım güzel haberlerini bekliyoruz
Kanama falan hiçbişe yok bi yerimde ağrı falan hiçbişe
İnşallah guzel haberler alirsiniz tedbir amacli bir baska doktora gozukmek en mantiklisi 🩷
İstersen önceki verdiği ultrason kağıdının görüntüsünü at.
İyi şükür bir sıkıntın yoksa,sevindim adına