Doktor mu hatalı bilemedim

Doktor geçen hafta çarşamba bebeğin 6+3 dedi bebeğide gördük dedik kağıdıda verdi ama bugün kese var bebek yok yine anlamadım ultrasonla bakıldı yine 6+3 dendi 20.1 mm dedi 24 e kadar beklicez dediler eve geldim cnm çok sıkıldı var denilen bebek niye yok oldu anlamadım

2 Beğeni

Merhaba acaba size o zamn son adet tarihinize göre 6 hafta 3 günlük demiş olabilirmi 20.mm kese 5 haftaliktir normalde cünkü belki siz yanliş anlamiş olabilirmisiniz sikmayin caninizi bi problem olsaydi illaki fark ederdi son adet tarihiniz nedir

1 Beğeni

21 kasımda oldum en son adet inşallah dediğiniz gibi olur ama bebek göründü dedi kağıdıda verdi elime gerildim başım çatlıyo düşünmekten

Benimde son adet tarihin 21 kasim 9 uncu haftanin içinde şuanda baya geçmiş üstünde

1 Beğeni

Geç dölllenme olayi olabilir sizin yada rahat değilseniz başka bir doktora daha görünün isterseniz

1 Beğeni

Içiniz rahat etmiş olur

1 Beğeni

Siz doktora sormadınız mı? Ultrason kağıdı verdiniz bana bebek vardı, şimdi nasıl olmuyor diye.

1 Beğeni

Ya da keseyi gördük dedi o gün sen mi heyecandan yanlış anladın ki? Hayır 9 haftalık bebeğe 6 hafta demesi garip öncesi de 6 haftalık şimdi de 6 haftalık nasıl oluyor. Bir de hiç kanaman falan oldu mu?

1 Beğeni

Bebek göründü dediği ultrason fotoğrafı var mı elinizde? Ya da o an ekrandan size göstermedi mi? Yani bebek göründüye zaten belli oluyor. Benimki 8. Haftaya ait ultrason görüntüsü baya fasülye gibi duruyordu çünkü

1 Beğeni

Acaba baska bir doktora daha mi gorunseniz :thinking:

1 Beğeni

Böyle durumlarda bence doktorunuzu değiştirip başka bir doktora görünüp tekrar değerlendirilsin nasıl bebek gözüküyor sonra gözükmüyor saçmalık geç döllenme olmuş olabilir ama farklı bir Dr gidin

2 Beğeni

Evet bişe demedi kalp atışı belli belirsis dediniz hatta diye haftaya gel dedi

1 Beğeni

Evet bende öyle yapacağım bir dediği bir dediğini tutmuyo 1 hafta bekleyeyim

1 Beğeni

Başka doktora gidicem kesin

Evet var hatta üzerine yazmıştım bana dediği haftayı

Aynen canım güzel haberlerini bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Kanama falan hiçbişe yok bi yerimde ağrı falan hiçbişe

1 Beğeni

İnşallah guzel haberler alirsiniz :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2: tedbir amacli bir baska doktora gozukmek en mantiklisi :smiling_face: 🩷

2 Beğeni

İstersen önceki verdiği ultrason kağıdının görüntüsünü at.

1 Beğeni

İyi şükür bir sıkıntın yoksa,sevindim adına :kissing_heart:

1 Beğeni