6 haftadan sonra 1 ay sonrasına kontrol normal mi yaşayıp yaşamadığını nasıl anlıycam diğeri düşükle sonuçlandığı için doktor genelde 9. Haftaya kadar kalp durmadı çok oluyor defi dahada korktum kaşık ağrılarımda geçmedi onada normal diyorlar
Normal, ben 32 haftaya kadar hep ayda 1 kontrole giderdim. 32 haftadan itibaren doktorum 2 haftada bir görmek istedi.
Kötü şeyler düşünmeyin lütfen, psikolojide bu dönemlerde çok önemli. Kanama ve dinlendiğiniz zaman geçmeyen ağrılarınız olursa mutlaka acile gidin. Ve daha çok yenisin kasık ağrıların olması çok normal bende yaşadım. Bebiş gelmek istiyorsa eğer kısmeti varsa ne yaparsanız yapın tutunuyor ve geliyor. Bu yüzden kötü şeyler düşünmeyin
Benim de düşük sonrası gebelikte böyle korkularım vardı genelde doktorum 3 haftada bir çağırırdı fotoğraf eskişehir’e benziyor ben de eskişehir siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ben ümit hastanesinde dilek Ulusoy a gidiyorum bu haftada şehir hastanesinde düşük yaparken acilden yatış yapmışlardı orda Ece aydogdu uğurlu diye bir doktor var şimdi onada başladım özelde tahliller muayeneden daha çok tutuyor ara ara özele gideceğim