Merhaba Hanım, 3. Trimester da ne kadar zaman aralığıyla doktor kontrolleriniz oluyor
Ben bi 28 de gittim bir 31 de şimdi de 35 de gidicem doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum
Valla perşembe günü gittim bir ay sonra tekrar görüşelim dedi o zaman 34-35 haftalık olacağım
Bende doktor ne zaman gel derse o zaman gittim hep, şuan 27 haftalığız 28-29 gibi gidicem. Aslında 28-29 sonrası ne sıklıkla çağırıyorlar merak ediyorum onu biraz
Beni de hep çağırırken 4 haftalık period koyuyordu bundan sonrasını merak ediyorum nasıl gel diyecek
Bana aynı devam ediyor o günkü kontrolünü hiç beğenmedim ya çok yoğunluktan yorgundu anlamadım bebek o kadar güzel pozlar verdiki o bana gitti karın içi ve başka yerleri çekip verdi adam gibi bı ultrason fotoğraf yok
- Haftadan sonra iki haftada bir çağırıyorlar
Artık bir dahakine inşallah güzel pozlarını verir doktorunuz
Bakalım benim nasıl ilerliycek bilgi için teşekkürler
Canım ben bu gün gittim34+4 günlük bana bı ay sonra gel dedi
- ayıma kadar ayda bir gittim, 7. ayımdan sonra 2 haftada bir gittim
Rica ederim
Canım valla burdaki doktorlar bişi bilmiyor artık mecburiyetten gidiyoruz başından slaiyorlar leke gördüm dedim nst çek dedi nst kötü çıktı ağlıyordum artık git bı daha çek dedi
Canım merhaba hangi şehirdesin ?
Hakkari semdinli
Geçen bu doktor burdaki kadına spiral takacakti kadının damarini kesti kadın yoğun bakımda
Ay inanmıyorum çok kötü, başka bir doktora geçme şansın var mı
Bakalım bizim nasıl ilerliycek
Keşke gitsem ama.baya bı uzak gidemiyorum 6-7 saatlik yol baya bı zor oluyor
İnsllah çok sağlıklı güzel bir şekilde ilerleyecek