Doktor bulamamak

Doğumuma az bir zmaan kaldı uygulama 40 gün gösteriyor tayin sebebiyle başka bi şehire geldik bi doktora gittim yaşadığım ilçede pek memnun kalmadım doğum ve doğuma kadar kontrole gideceğim doktor bulamıyorum aşırı stres oldum sonradan farklı bir doktorda doğum yapan var mı yaa sorun olur mu 9 ay gitmediğimiz farklı bir doktorda doğum yaşmak

Öncelikle rabbim kolaylıkla en gzel en hayırlı zmaanda bebeklerimizi gucağımıza almayı nasip etsin hangi şehirde yaşadığını yazmamışssın.

Tahlilleriniz gebelikte yapılan testleriniz tarama detaylı filan bunlar elinizde mevcutsa olumlu olumsuz yasadıgınız gebelik sürecinide doktora paylasırsanız bundan sonraki sürecte kendiside gebeligin gidisatına göre zaten süreci takip etmiş olucak. Mecburen yasadıgınız bir durum. Özele gitmeyi düsünüyorsanız yasadıgınız il ilçe doktorlarını arastırabilirsiniz. Hangi sehirde yasıyorsunuz simdi belki burdanda yardımcı olanlar cıkar

Doktora gittim detaylı yaptırdım bi sorun çıkmadı dedim aşıları oldum şeker yüklemesi yaptırdm dedim kullandığım ilaçları da söyledim aslında bi konu açtım sabahtan sordum kimse cevap vermedi o yüzden kafamı kurcalayan bir diğer soruyu sordum burda da maraştaym bu arada ilçesinde bi doktora gittim aslında çok memnun kalamadım çünkü bayan hem çok gençti hem de gözünde problem vardı kağıttaki yazıyı bile içine düşerek okuyo doğumda sıkıntı olur diye içime şüphe düştü açıkcası :pensive_face: @Gizem13 @Elif-sare

İçine sinen bir doktoru bulmak çok zor bende istanbuldaym evimi taşıdım aslında eski evime yakınım ama sınır olarak başka semt ismi bende evin dibindeki doktora gttim doktor ilgili gbi gzğküyordu ama ben gttikce kötüleştim birde tedaviyle oldugu için eşimde eski evin ordaki kızımı dogm yaptıgım yere gtmemi istedi gttim dontorum docnt oldugu için yüksekdi fiyatı başka doktora gzüktüm aynı hastanede ama bende eşimde kendi kızımdaki Dkktorumda dgum istedigimiz icin gecen hafta geçiş yaptım kadın yüzümden kan ilacı kullanmadıgımı bembeyaz oldugumu syledi yani diycegim o ki inşlalah gönlünün ısındıgı bir doktor bulursun

Amin inşallah çok sağ olun doğuma uygulamaya göre 40 gün kaldı o yüzden tedirginliğm hamileliğin başında olsan gidersin beğenmedm değiştireym dersin de o durumum da yok :pensive_face:o yüzden aşırı stresliyim birde bebek dönmedi de dönmezse sezeryan olur o da gününü beklemez dedi doktor geldiğim şehirdeki doktorum çok iyiydi çok memnundm da işte

1 Beğeni

Valla ne diycemi bilmiyorum aslında konu başlığını degiştirip maraşta doktor önerisi diye yazsan daha iyi olur belki cıkan tavsiye veren arkadaşlarımız olur canım suan tam kaç aylıksın net olarak

1 Beğeni

O şekilde de paylaştm sabah sağolsun kimse yardımcı olmadı :woman_facepalming:t2:bazen çok boş şeylere çok yorum gelirken yardım isteyen insanlara cevap vermemeleri çok üzücü :woman_facepalming:t2:34+2 yim şu an

1 Beğeni

Belki maraşlı yoktur aramızda bende tam bilmiyorum. @admin @Hatice yardımcı olur musunuz bildikleri kullanıcılar vardır belki. İnternettende arastırın isterseniz konumunuza yakın yerlerdeki hastane ve doktorlar icin herkes iyi kötü yorum bırakıyor

Maraş’ta sular hastanesi Önder hoca var iyi memnun kaldı hep gidenler şuan bende onu düşünüyorum

Bende dün gece sana yazdıktan sonra gördğm admin sormuş inşallah cıkan olur hakkında hayırlısı olsun canım bizde bugn tam 9 aylık olduk 36 hftalık

@maras-anneleri yardımcı olur musunuz lütfen

Canim 40 günün kaldı diye endiselenme stres yapma boşa ben son 2 hafta kala doktorumu değiştim üstelik önceki doktorumdan daha iyi daha ilgili bilgili birine denk geldim. Sular hastanesinde inci Hansu Kapudere vardı ona giderdim tek yaptığı beni strese sokmaktı fakülteye git sen risklisin der başindan atardı o başka hastaneye geçince yine sular hastanesinde olan Mehmet Keloğluna gittim aşırı kafam rahatladı iyiki o kadın gitmişte değiştirdim doktorumu dedim çok memnunum sende istersen ikisininde sayfasına bak

Sular hastanesi nerde onikişubatta mı dulkadiroğlunda mı özel hastane mi devlet hastanesi mi hastane hakkında bilgi verir misiniz Eşim yoğun nöbetli çalışanvolduğu için uzak yere gitmek de istemiyor açıkcası ben evde yokken gece sancın olsa ambulans çağırır gidersiniz diyo da o yüzden soruyorum görümcem de doktorun gözü görmese doktorluk mu yaptırırlar öyle düşünme belki o doktor bile girmeyecek doğumuna gece olacak nöbetçi başka doktor olacak deyince doktora karşı önyargm da geçti gibi ama bilmiyorum yaa çok kararsız kaldım

Özel hastane sular. Ama devlet hastanesinde ki doktorlarda iyi acilde herzaman o doktor olmaz da şans yüzünüze gülerse iyi birine denk gelirsiniz.

Dulkadiroğlunda siz nerde oturuyorsunuz peki merkez mi

Pazarcık :woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2:

Sular hastanesinde ne kadar tuttu peki birde sezeryan normal hangisini oldunuz fiyat farkı varmış sanırım bu konu hakkında bilginiz var mı

Pazarcık merkeze çok uzak değil ki hatta sular hastanesine 20 km falan. Devlete gitseniz bile orası da otogarın yanında daha yakın size

Normal doğumu ebeyle yaparsan 16 bin doktorla 32 bindi :grinning_face: açılmam olmadığı için sezeryana alındım 29 bin verdik muayene ücreti de 1250 tl