Bu sabah normal dogum yaptım 40+2 de. Cok şükür ben iyiyim. Bebek ve ben dogum esnasında oksijensiz kaldi kisa bir sure tedbir amaçlı yogun bakıma alindi. Cok zor bir doğumdu ama atlattik şükür 3850 bir tosun paşa doğdu ![]()
Dua edin 72 saat bir tedavisi var şimdiden başladı tedaviye yanit veriyor cok şükür. Doğum sirasinda tüm hamilelere dua ettim. Herkes sağlıkla kucağına alir bebişini insallah.
Hayırlı olsun canım, analı babalı sağlıkla büyüsün minnak ![]()
Bebek takibi için Mucize Bebek uygulamasına gelebilirsin
Allah tez zamanda evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun ![]()
Lohusalığınız hayirli olsun şükür kavusturana Rabbim size sifa versin inşalla ![]()
![]()
Normal dogum esnasinda ne yptiniz filir verir msnz saglikla buyutun inşallah
Normal doğumun herhangi bir onersii yada fikri yok yaşayınca anlicaksiniz
Ayyy hadi gözün aydın bir an önce de yanına koynuna alırsın inşallah sağlıkla büyüsün
darısı başıma artık
39+3
Çok geçmiş olsun canım lohusaligi da hayırlı olsun rabbim saglikla mutlulukla huzurla güzellikle büyütsun amin insaAllah
Normal doğum zormu benim ilk gebeligimde ![]()
Doktorunuz ne derse onu yapın sadece. Ama denildigi gibi gercekten her kadının dogumu kendine özel. Herkes ayni şeyi yaşamıyor. Güzelce ıkınıp doktorlara ve bebeğe yardimci olmak cok önemli.
Her doğumun kendine göre bir akış süreci oluyor. Hic bir doğum şekli için zor ya da kolay demek bence doğru değil. Her doğum şeklinin kendine göre zorluğu kolaylığı var. Benimde ilk gebeliğimdi. Doktorum ilk gebeliğim olmasina rağmen süreci çok iyi atlattığımı söyledi. Bende hep normal dogum olsun istemiştim. Cok şükür öyle de oldu. Hic stres yapmayın. Zor kolay olarak düşünmeyin. Bebek icin ve sizin icin en sağlıklısı hangisi olacaksa oyle olsun inşallah.
Teşekkür ederim
rahatladım biraz