Doğurdum kızlar☺️

Kızlar bugün 39+2 de saat 13.20 de oğlumu kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlereee​:smiling_face: hikayemi anlatmak isterdim ama etkilenmeyin diye anlatmasam da olur zor olsa da oğlumu kucağıma aldığımda herşeyi unuttum :smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Yaa maşallah bizim de 3 ayımız var oğluşuma :smiling_face_with_three_hearts::heart::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Rabbim sizide kavuştursun inşallah :smiling_face:

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün bebeğiniz :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts: darısı benim başıma inşallah akşama sabaha diye diye bekliyorum

2 Beğeni

Ayy Rabbim dizinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah suni sancıyla doğurdum ben ama mahvoldum

Çok şükür. Tebrik ederim.:palms_up_together:t2:

Sahhetle büyüsün evladın.:blue_heart::palms_up_together:t2:

Sen de çabuk toparlanasın in şe Allah.

40+4üm.

Hafif kahvemsi adetin öncesinde ve sonunda gelen gibi lekelenmem oldu bu gün sabah. Doktora gidip analiz verdim. Her şey yolunda. Bebek daha 39.6lık aslında. Son adet tarihine göre geride. Doktor bekleyelim dedi. Sancın gelince gel

1 Beğeni

Benim bebeğin suyu azalmıştı diye beklemeyelim dedi suni sancıyla doğurmak zorunda kaldım. Rabbim en kısa zamanda seni de evladına kavuştursun bir sancıda kurtulursun inşallah :smiling_face:

1 Beğeni

Amin in şe Allah.

Allah razı olsun​:palms_up_together:t2::sparkling_heart:

1 Beğeni

Ben de.

İn şe Allah biz de paylaşırız bebeğimize kavuştuğumuzu​:palms_up_together:t2:

1 Beğeni

İnşallah Allah razı olsun :palms_up_together: bebeğinize kavuşunca herşey geçmiştir ama dimi

Ne feryatlar ne figanlar vardı bende bebeğim doğduğu an unuttum bu sefer ona düştüm ağlamasın üşümesin lütfen Zarar vermeyin diye​:smiling_face:

Lohusalığın ve doğumun hayırlı olsun canım bebişin hoş gelmiş :smiling_face_with_three_hearts: sağlıcakla büyütün :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face:

Anali babali buysun INWALLAH hayirli evladlardan olsun​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayyy çok çok teşekkür ederim canım :smiling_face:

Hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün

1 Beğeni

Allah razı olsun canım :smiling_face: