36 haftalık bir bebiş dünyaya getirdim çok şükür sağ salim kucağıma aldım Rabbim herkesi sağ salim evladına kavuştursun inşallah. Eşimin ısrarıyla hastaneye gittik acilden giriş yaptık ama benim sancım felan yoktu gitmek istemedim. Bir saattir Sancım var diyerek yalan söyledim hemen muayene ettiler doktor dedi ki emin misin 1 saat olduğuna 5 cm açıklığın var doğum başlamış dedi şok olduk hemen yatışım yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı. Tam 36 haftalık olduk doğum yaptım ikimizde sağlıklıyız elhamdülillah küveze felan ihtiyaç duyulmadı
Maşallah Bebeğiniz ve lohusalığınız hayırlı,uğurlu olsun, sağlıkla mutlulukla büyütün
Amin inşallah Allah razı olsun
Hey maşallah darısı diğer arkadaşlara olsunn. Yalan söyleyince başa gelir diye korkarım derdim ama seninki tam olarak o hesap olmuş hehehe. Sağlıcakla büyüsün bebiş, lohusalığın güzel geçsin
Lohusalığın hayırlı olsun Allah analı babali büyütsün bol sütler nasip etsin inşallah Herhangi bir şikayetle mi gittin hastaneye tam olarak ne oldu bir anlatabilir misin rica etsem
Hiç birşeyin yok muydu eşin neden ısrar etti gitmeniz için suyun vs mi geldi detaylı anlatır mısın merak ettim doğrusu maşallah ALLAH bağışlasın inşallah bizde sağlıkla kavuşalım inşallah
@Rabia51 doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah
Benim bu 3. Hamileliğim iki kayıbım var maalesef bundan dolayı içimizde hep bir korku ve endişe vardı sürekli doktor kontrolündeydim. Erken doğum riskim olduğu için eşim bi gidelim dedi. İyi ki de demiş ben sancı hissetmiyorum 5 cm açıklığım olmuş onu bile hissetmedim
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Yani herhangi bir belirti vs yoktu suni sancı ile mi doğum ilerledi
Hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah
Suni sancı vermediler kendi sancimla doğum yaptım
Amin inşallah
Maşallah RABBİM bağışlasın tekrardan bizede dua edin sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize
Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Bende pazartesi girecem doğuma inşallah. Dua eder dua beklerim selametle
Maşallah, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım darısı bekleyen tüm hamişlere inşallah
Rabia hanım lohusalığınız hayırlı olsun maşallah