Doğurdum kizlar 🥰

Kizlar merhaba ben doğurdum çok zor geçti yakında hikayemi anlatacam :upside_down_face::smiling_face_with_three_hearts:

11 Beğeni

Hadi gözün aydın canım darısı bizlere inşallah :palms_up_together:

Sağol canım benim amin inşallah :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Ayyy biliyodum :joy: hayırlı olsun rabbim sağlıklı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :heart: ikinizde iyisinizdir inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Lohusalığın hayırlı olsun canım

En kısa zamanda hikayeni bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

Seni de mucize bebek uygulamasına alalimcanim​:hibiscus::smiling_face_with_three_hearts:🫶🏻

Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaallah :hibiscus::white_heart:

1 Beğeni

Hayırlı olsun, gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah :rose::rose:

1 Beğeni

Lohusaligin hayirli olsun musmutlu gecir bu donemi insaallah gozun aydi

1 Beğeni

Amin inşallah teşekkür ederim canım :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun evet ikimizde çok şükür iyiyiz :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim leyla ablam Allah razı olsun evet al beni :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim darısı diğer annelere inşallah :palms_up_together::heart:

Teşekkür ederim canım benim darısı hamiş annelere :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı hamile annelere inşallah :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim abla amin inşallah Allah razı olsun :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Amin inşallah :rose::palms_up_together:

Çok şükür kiz yeminle aklımdan çıkmıyordun rabim analı babalı büyütsün inşallah dogum seklin nasil oldu bari onu soyle normal mi sezeryan mi​:blush::heart: @Sibel7

Merhaba Allah anali babali büyütsün​:palms_up_together:

Hadi gözün aydin Sibel başlattı :joy: hepiniz doğurursunuz İnşAllah peş peşe​:joy:

1 Beğeni