Doğurdum kızlar

Kızlar bugün saat 06.59 da doğurdum Allah bana yardımcı oldu minnoş bir bebeğim oldu 2.400 gram 37 çi haftada doğdu Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sizde bu mutluluğu tadarsiniz :palms_up_together::palms_up_together:

19 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Ay Allah bağişlasin darısı bizim başimiza inş artık gelir :palms_up_together::pray::sweat_smile:

2 Beğeni

Allah analı babali büyütsün emeli salih olsun Sağlıkla büyüsün peki küvezde alındı mı bebeğiniz? erken doğum olduğu için merak ettim

2 Beğeni

İkinizi de maşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin. Lohusalığın hayırlı olsun :rose:

2 Beğeni

Normal doğum mu oldu cnm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 Beğeni

Allah analı babalı buyutsun

2 Beğeni

Allah analı babalı büyüsün inşallah normal mi doğurdun

2 Beğeni

Çok şükür herşey yolunda gitti direk elime verdiler

Yok cnm malesef bebek ters bide sadece suyum geldi mecbur direk sezeryan oldu

1 Beğeni

Yok cnm sezeryanla doğum oldu

Sağolasın cnm Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Sağ Salim aldın ya kucağına gerisi önemli değil

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm lohusalign hayrıli olsun :mending_heart::hibiscus::palms_up_together:darısı başıma neden kendi adıma söyledim kızlar çünkü 40 hftlk :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Hayırlısı inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

He walla çok şükür

1 Beğeni