Doğurdum galiba ama anlamadan)))

1 haftadır yüzüm gözüm şişmişti.Ben uykusuzluktan oldugunu zann etmişdim.İki gün önce sabah sanki gözlerim şaşılaştı,kafamın arkasına sanki kimse kürekle vuruyordu.Yerimden sıçradım ve tansiyonum yükselmiş bebege bişey olmasın aman diye eşimi aradım.Hemen tansiyonumu ölçtüm 190/120.Ewim geldi doktoru aradik acilen yetiwin dedi.Preklampsidir dedi.Hastaneye vardik 15 dakikada kan tahlili idrarda protein olup olmamasi derken bi baktim ameliyat masasindayim.Çocuk çıktı sardılar götürdüler.Benide yoğun bakıma.Sabaha kadar 3 serum yedim tansiyonum inmek bilmiyordu.Bu gün normal odaya taşıdılar çok şükür.Şimdi minik bebemle anne evlat olmaya çalışıyoruz. Mesela:Ağzına meme tıkıyom ememiyor böyle cebelleşiyoruz du bakalım

7 Beğeni

Biraz zorlu bir süreç olmuş, ama sonunda kavuştunuz. Allah analı babalı büyütsün inşallah :clap::clap:

1 Beğeni

Allah anali babali buyutsun ilginc ama cok guzel sonlu :rofl::rose::heart:

Hayırlı olsun sağlıklı güzel ömürü olsun :bouquet::heart:

Zor bir süreç atlatmışsin amla mucizen kollarında şimdi çok şükür elhamdülillah :palms_up_together: Lohusalığın hayırlı olsun canim benim Allah analı babalı büyütsün inşallah :nazar_amulet::baby:t2::palms_up_together:t2:

Maşallah canım Allah bağışlasın benim kızım da emiyordu emme refleksi gelişmemişti çok zorlanıyordum 1 saat sadece emmesi için uğraşıyordum meme ucunda da bir problem yoktu gayet iyiydi ama emmekte çok zorlanıyor iki gün aç kaldı resmen sonra öğrendi 2 saatte 1 emziriyordum ayarlıyordum Mücadele et muhakkak Emecektir zaten rahat bir şekilde hayırlı olsun inşallah

Çok geçmiş olsun vede hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı olsun

Biraz ani olmuş ama sonuç çok güzel :smiling_face_with_three_hearts: Allah analı babalı büyütsün güzel günlerini göstersin inşallah :pray:t2::bouquet:

Hayırlı uğurlu olsun zor süreçten geçmiş ve başarmışsınız rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :two_hearts:

Azmine hayran kaldım, tebrik ediyorum seni :heart_eyes:

Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün inşallah :pray::heart: