Evet canlar pozitif doğum hikayem… bugün doğum yaptım kızıma kavuştum şükür darısı hepinizin başına saat 10 da sezeryana alındım korkarak girdim ama korkacak birşey yokmuş belden iğne yapacağız dediler hafif acı hatta damar yolu açılan iğne daha çok acıtıyor dedi hafif elektrik çarpar gibi olcak dediler bacakların uyusmaya başlayacak sakin ol korkma dediler karnına dokunma hissi olacak kısa sürüp kızına kavuscaksin dediler içimden bildiğim duaları okudum yanımda hemşire moral verdi sürekli başladılar mi dedim yok daha korkma dedi ve kızım ağlamaya başladı ne çabuk dedim o an oh dedim resim çektiler sonra diktiler kızımla birlikte odamıza geçtik ilk ayaga kalkış biraz ağrıdı birazda ağrım oldu ama ağrı kesici verdiler rahatladım şükürler olsun Allah hepinizin yardımcısı olsun bu yolda olan herkesi rabbim kurtarsın canlarım sormak istediğiniz sorular olursa büyük bı zevke cevaplarım
Özelde mi dogurdun canim ve niye sezeryan oldu doktor mu öyle uygun gordu
İlk doğumum sezeryandi o yüzden ikincide sezeryan oldu mecbur evet özelde doğum yaptım
Gozunuz aydın .allah analı babalı büyütsün bebegınızı. Uzun ömürlerı olsun prensesın
Aminn Allah razı olsun tüm bebislerimizin ömürleri uzun olsun
Rabbim şifa versin inşallah hoşgeldi kızınız
bende 33 haftalık gebeyim 37 de doğum olucak belden korkuyordu beni rahatladım
Bende dün yogun bulantıyla gittim aglayarak doktoruma haftaya alın dedm 36 da oda alma taraftarı bi oldu bı olmadı dedı sonra tamam alalım dedı ama korkuyorum bir hafta daha beklesemde 37 ye kdr dayanabılrmıyım bu kusmalara diye ama heralde 3 agustos 36 haftada aldırcam cok zorlanıyorum 5. Haftadan beri kusuyorum ve suanda koca göbekle kusmak daha kötüü
Allah analı babalı büyütsün ınsallah ıkınızınde 40 ı hemen cıksın saglıkla. Kacıncı haftada dogdu canım?
Lohusaligin hayirli olsun darisi basimiza
Onan gozlerım doldu ama mutluluktan ne güzel bir duygu dımı ALLAH sağlıklı uzun omurler versın insan hamileyken yada bende oluyor bılmıyorum bır bılınmezlıkte oluyor bıssy dusunup hayalını kuramıyorum saka gıbı gelıyor o an ne hıssedıcemı dusunemıyorum ama senı dınleyınce duygulandım ınsallah bende kızımı sag saglım kucama alırım hayırlı uguelu olsun ınsallah
Amin teşekkürler hiç korkmayın çünkü çok korkan ben bu cümleyi kuruyorum korkulcak hiç bir şey yokmuş
Darısı hepinizin başınıza sağlıkla kolaylıkla inşallah
38+3 de
Kucağınıza aldığınızda hepsine değdi ohh diyceksiniz
Çok çok farklı duygu kucağna alıp kokusuna içine kokusunu çektiğin an ne dert ne tasa hiç birşey kalmıyor hamileyken o duyguyu anlamıyorsun ama doğup kucağına alınca kuş gibi hafifliyorsun darisi hepinizin başına
İnşallah çok teşekkür ederim 🩷🩷🩷
Amın canım ınsllah evladına saglıklı sırhatlı guzel omurler Versın yarabbim ınsallah
Geçmiş olsun sağlıkla gelsin inşallah geçecek az kalmış
Ben de sürekli hayal kuruyorum nasıl bi bebiş olacak diye hayırlısu olsun hepimiz için