Doğurduktan sonra uygulamayı kullanabiliyor muyuz?

Kızlar bebisler doğduktan sonra uygulamayı kullanabiliyor muyuz?

2 Beğeni

Evet kullanabiliyorsunuz, aramızda doğum yapan çok sayıda minnoş annemiz ve minnoş bebekleri var​:heart_eyes:

3 Beğeni
  1. Haftaya girdiğimden beri uygulamaya her girişimde bebiş doğdu mu yanlışla evete basacam diye korkuyorum
4 Beğeni

Bassan bile kullanabiliyorsun bi şey olmaz yani :two_hearts:

1 Beğeni

Kullanila biliyor bazı annelerimiz bebeklerin doğduğu tarihi adet tarihine girip takip ediyorlar örneğin @NURAN ve @Cansu :heart:

3 Beğeni

Kullanılabilir elbette ama Mucize Bebek uygulamamızın da çıkmasına çok çok az bir zaman kaldı :tada::heart_eyes::star_struck:

2 Beğeni

Yanlışlıkla evete bazarsaniz da bize soyleyin düzeltiriz size bir şey olmasın. Doğum yaptiktan sonra bizi bırakmayın biz size çok alıştık hem yakında mucize bebek uygulamasi da gelecek.

2 Beğeni

Ödüm kopuyor valla yanlisikla falan basacam diye bende iyice alıştım günde on defa uygulamaya giriyorum cikiyorum

4 Beğeni

Evet tabiki :blush:

Dogum yapsamda seve seve kullanacagim bir uygulama olacak​:smiling_face_with_three_hearts:

Evet kullanabilirsin, yanlışla bassan bile profil ayarlarından bunu geri değiştirebiliyorsun. Ayrıca Mucize Bebek uygulamamızın bitmesine çok az kaldı. Orada da forum olacak.

2 Beğeni

Ben cok merak ediyorum o uygulamayi bi an once bitsede indirsem​:face_with_hand_over_mouth:

Sonuna kadar Mucize Anne ye devammmmmkeeeeeeee​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Benimde aynı 37+4 suan :pleading_face:

1 Beğeni

Senin doğumuna yetişir gibi :blush:

Aynı forumu kullanabiliriz ama biraz karmaşık olabilir o zaman, ama yinede düşüneceğim bunu