ARKADASLAR DOGUMU HANGI HASTANEDE YAPDINIZ OZELDEMI DEVLETDEMI?Bende sezerian kararsizim
İlkini özel hastanede yaptım
İkincisini fakülte hastanesinde yapmak zorunda kaldım çünkü erken doğum riskim vardı ve hastane oraya yönlendirmişti
İlk doğumumu özelde yaptım.
2.de özel de yaptim bu da özel de olacak
Ben özel ümit hastanesinde doğum yaptım
Ben Oğlumda Devletde yapdim simdi de Devletde Yapacam Ama Ozəldə Yapmak istərim.
İlk çocuğumdu bu devletde oldum sezeryan. Devlet sıgortayla özel parayla. Ama özelde daha iyi bakarkar bence,para veriyorsun bakıyorlar sana,biraz masraflı birşey ama.
3 doğum yaptım hepsi normal oldu ve devlet hastanesi oldum ama hepsini kontrolünü özelde yaptim 4 cu hamileyim Özelle gidiyorum doğum devlette yapcam
İlk doğum İstanbul medipol esenlerde yaptim 2. Ankara vm medical park da yaptim simdi 3. Gebeligimde de yine medikalparkta yapmayi planliyorum
Aramıza hoşgeldin @3cocukluhayat
Gebeliğin hayırlı olsun
Ben devlette doğum yaptım ama keşke özelde yapsaydım insan muamelesi yapmıyorlar ya Allah’a havale ettim … özelde sana hizmet etmek zorundalar ve daha ilgili olurlar imkanın varsa özelde ol bence
Merhaba @3cocukluhayat hoşgeldiniz
Özelde yaptım
Günaydın canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun canım
3 doğum da devlet hastanesi oldum bende
Bende Oğlumda Devletde Sezaryan Yapdim simdi de Devletde Sezaryan Olucam Sezaryan Yapan doktorum çok güzeldi doğru Devletde bakmiyorlar Amma Devletde masraflar az Ozəlde Baya Bahalı Bence özəl və ya devlet fark etmez esas doğum doktorumuzu iyisini secmeliyiz Zaten biraz kalib cikiyorsun
Medipol esenlerden mennun kaldinizmi bende düşünüyorum