Doğumum azaldı çok korkuyorum

Mart’a doğumum var ve çok korkuyorum ve hiç bir hazırlık yapmadım​:pleading_face:

4 Beğeni

Merhaba Arkadaşım Aramıza Hos geldiniz Hic bi seyden Korkminiza Gerek yok Bende Yeni Dogum Yapdim siz şuan Sadəcə bebeyinzə odaklanin İnanin Bana hersey güzel olucak Ve dogumdan Ve ya Sezaryandan Korkulcaq bi sey yok Dogru İlk Baslarda biraz ağri oluyor dözülmeyecek Kadar diyil Bebeyini Kucagina aldigin Zaman Herseyi unutuyor insan İnanin Bana Hicde kafaniza takmayin

3 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: @Ruken Neden korkuyorsunuz doğum korkusu mu?

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun bende Nisan da doğum yapcam Allah’ın izniyle korku endişe var ama bunlar tatlis telaşlar canım Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :palms_up_together::palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Mucize Anne’ler arasına hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman:

Korkunuz nedir ve neden hazırlayamadınız hicbir şeyi ? :pleading_face:

Merhaba :blush: Benimde Şubat’ta doğumum inşallah bendede aynı şekilde korku var ne ile karşılaşacağını bilmediğimiz için oluyor herhalde ve ben çok olumsuz doğum hikayesi dinledim maalesef :disappointed:

1 Beğeni

Hiç korkmayın Allah’ın izni ile herşey kendiliğinden gelişiyor birde bakmışsın ki bebeğin kucağında. Bebeğini kucağına alacağın an’ı düşün sadece canım. :hugs::hugs:

3 Beğeni

Merhaba @Ruken hoşgeldiniz :bouquet: @mart-anneleri ile tanıştınız mı belki korkularınız hafifler

1 Beğeni

Doğum korkusu ve ayriyeten 2 düştüğümde oldu ilk düşük oldu 3 aylıktı sonra kızım doğdu hamilelikte hep sorun yaşadım kızımdan sonra tekrar hamile kaldım 11+5 haftalık gebeligimde kalbi durmuştu kürtaş olduktan 1.5 ay sonra hamile kalmışım ve çok korkum var acaba mart ayı gelirmi sağlıklıca kucağıma alır mıyım çok korkularım var

2 Beğeni

Çok üzüldüm canım baya zorluklar çekmişsin inşallah göreceksin göreceğiz hiç korkma güzel şeyler düşün pozitif ol negatifi hayatından çıkar şuan tam kaç haftalık oldunuz

Şubat’ın kaçında ve kaç haftalık hamilesiniz Allah bebeğiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Benim doğumda Şubat’ta inşallah bi şey olmadan doğururum aklımda nasıl doğuracağım sorusundan çok acaba kötü bi şey olur mu sezeryan olmak zorunda kalırmıyım diye korkuyorum normal olursa bi şekilde her türlü atlatıcağıma inanıyorum

İnşallah canım 28 haftalık hamileyim

Bende 29+0 günlük aramızda bir hafta var sağlıcakla gelsinler :palms_up_together:t2::two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Daha erken saten canm 3 Ayn var düzersin eşyalrını daha sağlkla al kucağna inşallah

Amin inşallah :heart:

1 Beğeni

Amin inşallah cümlemizin :heart:

36 hafta olduk bugün :heart: doktorum 7 şubat diyor ama bakalım kısmet bebiş ne zaman gelmek isterse​:joy: teşekkürler güzel dilekleriniz için :rose::revolving_hearts: sizin var mı bebeğiniz

2 Beğeni

5 Beğeni