Bu gece 40 haftalık oluyorum herhangi bir doğum belirtisi yok ne gezebiliyorum ne de yatabiliyorum her günüm ağır ve ağrılı geçiyor doğumu başlatmak için neler yapmalıyım tecrübeli olanlar fikir verebilir mi?
Ben ilik suya oturmak iyi geliyormus diye duydum bide hurma yemek
Ilık duş almak hurma yemek merdiven inip çıkmak hafif spor yapabilirsin kendini yormadan çömelip kalk mesela plates topun varsa internetten hareketleri var onları yapabilirsin
Hergün duş alıyorum yürüyüş spor vs fazla yapamıyorum kuyruk sokumunda sıkıntı var benim ama yinede evde yapabildiğim kadar yapıyorum hurma da yiyorum günde beş altı tane illaki yiyorum ama yinede faydası yok
12gün evvel 40+5te doğurdum ben bir gece önce cinsel ilişki yaşamıştım o mu tetikledi bilmiyorum bide son 2hafta kala her gün 4 5 hurma yerdim. İlk gebeliğimdi benim bu kadar beklemesi normal dediler 41e kader doğurmazsam suni sancı vereceklerdi ama geldi çok şükür
Bu arada seni anlayabiliyorum 38den sonra kabak tadı vermeye başlıyor artık yatakta dönmek falan çok zorlaşıyor benim bide sol alt kısımda ağrı vardı bir şey giymek için sol bacağımı kaldıramıyordum
Benim de baştan beri sol ayağım ağrıyor kaç haftadır daha da ağrımaya başladı dayanılmayacak bir hal almaya başladı artık bir an önce doğurmam lazım
Merhaba 4 gün oldu doğum yapalı bende 40+2 de doğurdum kendi yaptıklarım suni sancı kesi olmadan nişan su sancı olmadan doğuma hazırlamış oldum kendimi ve normal doğum yaptım 2,5 saat içinde … Çömelip kalktım 20 kez ayaklarımı bir yere koyup merdiven inip çıkar gibi 20 kez yaptım her gün günde 2 kez duş aldım ve 2 dk sıcak suya oturdum her gün 2 tane de hurma yedim. Bebeğimle konuştum gelmen lazım vs diye.Sonrası evde sancım oldu ağrıyı evde geçirdim şiddetli şekilde ardından normal doğum yaptım
Saçma gelebilir size ama gerçekten doğuracağıma inanmıyorum moralim yerlerde evde yapabildiğim ne varsa yapıyorum temizlik yapıyorum gün boyu ağrıdan duramıyorum ama gerçekten doğum yapamıyorum annem tek başına onun yanına gitmek istiyorum eşim doğur sonra git diyor iyice moralim bozuldu
40 hafta olunca bende aynı şeyi düşündüm doğmayacak mı dedim çünkü nişan yok su yok nts de sancı yoktu ilk gebelik olunca insan öyle düşünüyor
kasma kendini şimdi ben bebeğimin uyumasını izlerken bunu yazıyorum
bebeğinizle konuşun
ve bir kaç güne doğum haberinizi alırız ama o hareketleri yapın sonra bir anda ağrınız başlayacak ve her şey çok güzel olucak buna İnan
Ay hadi inşallah çok sağolun
Gozun aydin olsun canim saglikla buyut