Doğumu ertelenen var mı?

38+2 de planlı sezeryan doğum icin devlet hastanesine gittim yatisim yapıldı fakat nst ultrason a girdim doğum öncesi bebeğin bir hafta geriden geldiğini söylediler ve taburcu ettiler. Halbuki takibim de o hastanede yapılıyordu. Anlayamadigim dogumdan 4 gün once de son kontrole gittiğimde doktor bebek geri demedi. Size bana verilen taburcu raporunu da göndereceğim. Sadece anlayanlar yorum yaparsa sevinirim yanlış bir bilgi olmaması adına. şimdiden teşekkürler

@Kevser @istanbul-anneleri @admin @ağustosanneleri

Muhtemelen bu raporu yazan doktor ile seni takip eden doktor farklıydı, değil mi?

Ilk defa böyle bisey duydum ve sasirdim acikcasi. O tarihte ameliyat gunu verilmis boyle bir sebepten ertelenmesi cok saçma hemde oncesinde gerilik denmemesine rağmen. Bir gece oncesinde de cok sancim agrim var demistin hemde. 15 inde gittiginde de böyle bisey olsa yine mi ertelenecek kafamda deli sorular. Sata gore ayarlanmis hersey sonuçta

Evet devlet hastanesinde hep aynı doktora gidilemiyor maalesef. Iki ay aynı doktora randevu alamadığımiz zamanlar oldu. Ama genel takip eden perinatoloji doktorumuz vardi oda izinliymis. Ama özel telefondan ulaştık çok şükür Perşembe günü görüşmeye gidecegiz. Taburculugum bile telefondan gelen bilgiyle oldu yani. Çok büyük hayal kırıklığı oldu bizim için. Türkçe bilmeyen doktorlar var :confused: Taburcu eden kişi bile asistan doktor. Nasıl ameliyata gireceğim onu da düşünmüyor değilim.

Evet kesinlikle. Doğumhanedeki doktora söylüyorum. Uzman doktora muayene oluyorum devlette ve perinatoloji bölümüne ayrıca endokrinoloji bölümü de takipliyim. Tarihi uzman doktor veriyor. Buraya geliyorum siz gelişim geriliği var diyorsunuz diyorum. Ya Uzman doktorda yada bu bölümde bir sorun var diyorum. Cevap veremiyorlar çok haklısınız diyor sadece. Telefonla bilgi alıp aldığı bilgiyi bana iletiyor. Bölüm profesörü de yoktu yana döne aradık kimseyi bulamadı eşim. Ama Perşembe günü tekrar gideceğiz hastaneye. Sonuna gelip başka hastaneye de gitmek istemiyorum. Zaten ameliyat günü de dediğin gibi 30lardaydi sancım 40 ve üzerine çıkmış bile olabilir çünkü yuruyemiyorum. Çok enteresan ya resmen güvendiğim dağlara kar yağdı. Ama hakikaten çocukta bir sorun çıkmaz son dakika umarım. Genetik testine varana kadar herşeyi yaptık yaşımdan dolayı.

Acaba hangi hastane burası İstanbul’da mi

Süleyman yalçın devlet hastanesi galiba cihazlar farklı galiba her Dr farklı ölçüm yapıyor ve çok inceliyorlar

Persembe gunu sorunsuz atlatirsiniz insallah. Yani daha neyi erteleybilirler ki zaten. Saçma sapan bisey olmuş . Ama neyse soyle dusunun nasibi o gun degil persembe gunu gbi . Baska turlu saçmaliktan ote bisey degil. Son zamanda da boyle sorun cikmasi acayip zaten sizi daha da strese sokmuslardir eminim boyle durumda .

Göztepe Süleyman yalçın şehir hastanesi :woozy_face:

Inanilmaz kötü bir döneme denk gelmisim. Birdaha çocuk yaparsam oraya gitmem Ümraniye ye giderim. Gizem Nil Ceylan var kadina kilosunu sordum diyor ki en son kaç ölçüldün ona 200 Gr ekle. Ve ona gittiğim günün hiçbir ölçüsü yok yazmamış başka doktor bakacakti göremedi. Uzman olmuşlar sadece diploma var uygulama sıfır.

Zeynep nihan hanıma gidiyorum ben çok inceliyorlar evet bende yeni çıktım benide yatırdılar 4 gün yattım hadtanede ben 36 haftalık oldum acaba diyorum başka hastane kabul edermi artık beni

Ben şimdi doğuma geldim suyum geldi gece 1 de :confused: nst ye bağlıyım sezeryana alacaklar

Doğum oldumu nasılsın nasıl geçti

Durumunuz nasl. Stresten su geldi sanirim

@Kevser Merhaba, evet 14 Ağustos sabahı doğum yaptım spinal anestezi-sezeryan. Çok şükür sağlık durumumuz iyi. Bebek biraz küçük doğdu ama kuveze girmedi. Bugün taburcu olacağız nasip olursa çok teşekkür ederim ilginiz için :two_hearts:

Cok stres yaptigin icin mi suyun geldi. Ikinizin de iyi olmasina sevindim. Lohusaligin hayirli olsun saglikla büyütün insallah

Çok şükür sağlıkla büyütün ins darisi bana ve bütün bekleyenlere bugün 37 haftalık olduk büyük ihtimal haftaya bu günlerde bende kurtulmuş olurum ins