Muayene etmek isterse diye reglin bitmesini bekliyorum doğumdan sonra daha bitmedi devam ediyor hala
Ben sunu almistim deneyebilirsin Bulabilirsin inshallah dikislere faydali Bayagi
Yanmaya iyi geliyorMakat icin mi bu yoksa genital bölge icin mi
Genital icin
Haa yok canim benim sıkıntım makatla
Sonra fark ettim
Senin canin sagolsun düşünmen bile güzell
Sagol ezgim ya bebis nasil
İyi canim benim cok şükür iyiyiz enfeksiyon gecti sarılık devam ediyor ama anne sütü sarılığıymış 2. yada 3. aya kadar geçermis endişe edecek bisey yokmuş şükür sen nasılsın minik adam nasıl hiç soramadım kusura bakma hastaneydi çocuktu derken aklı duruyor insanın @Hava
İnternetten baktım Bizde onun adına yabani yada yalancı iğde deniyormus bi sorayim eczaneye var mi yoksa yağı varmış onu alırım oda iyi geliyormuş sagol canim benim Allah razi olsun @FidanUğur
Haklisin oyle canim hayirlisi artik eymen aras da iyi Canim.
Senin suyun erken mi geldi Sancidan once suyun once gelirse Enfeksiyon olur dedi.
Bana diyorsan suyum hic gelmedi ki benim sezeryan oldum ya ben
Peki ne kadar süre sonra iyileştin ne yaptın ben şuan öyleyim bi aydır doğum yaptım ve çekiyorum
Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebeğini bol sıvı tuket lifli gıdalar ye benimki tam olarak gecti sayılmaz ama kötü durumda da degilim sükur doktora danıştın mı bu konuda belki o bi tedavi önerecektir @Halime
Allah razı olsun bana krem ve fitil verdi onlar bitti ama halen aynıyım geçmiyor bi türlü iyileşmicem artık diye düşünüyorum
Öyle düşünme ne yaşadığını cok iyi biliyorum yemek yemektem korkaar olmustum ama geciyor merak etme cok şükür diyecegin günlerde de gelecek ilaclarını düzenli kullan birde sıcak su banyosu yap suyu doldur otur gercekten iyi geliyor
İnşallah Allah ım gerçekten yaşayan bilir sen doktora gitmiş miydin ne vermişti ve en çok neyin faydasını gördün valla dediğin yemek yemeye korkuyorum artık
Hoşgeldiniz aramıza
Bebişiniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah