Kızlar doğumdan sonra benim makat da çatlak oluştu bir haftadır tuvaletim gelmesin diye dua ediyorum yaparken canım inanılmaz yanıyo gözümden yaş geliyo kanıyor yaparken tuvaletimi yaptıktan sonra da gün boyu acıyla ve ağrıyla dolaşıyorum oturmakta bile zorlanıyorum malum daha hala regl oluyorum doktora da gidemiyorum başına böyle bisey gelen var mı en azından ağrımı doktora gidene kadar nasıl hafifletebilirim bilen var mı
Bol bol sivi tüket ve sicak suya otur iyi gelir bir nebze
Sicak suyu bi deneyim bakalim inslallah iyi gelir canim cok yaniyor
Ahh arkadaşım ahh. Bende çatlak oluştu mu bilmiyorum ama senin yaşadığını bu doğumdan sonra ben de yaşadım. Dua ediyordum resmen gelmesin de tuvalete gitmeyim diye. Malatya kadar da dikişliydim bir de. Doktora gitmedim korkumdan ben ama bolca sıvı tükettim ve sürekli ılık duş aldım. Sen de öyle yap
Sanırım anus bizde babasil demek.
Eğer öyleyse, hamileliğimin sonlarına yakın oldu bende , çok acı çektim
Fitil kullanıyordum hamileye uygun anus fitili.
Tam geçmemişti ama iyi gelmişti.
Ağrıdan oturamiyordum resmen.
Dogduktan sonra hâla var ,acıtmıyor normalde ama tuvalete gitdiğimde,acıyor.
gerçekten çok acı verici ağrı.
Kan gelmesi iyi değil,doktora git istersen @ezgi-y
Babamda kan geliyordu,o gün bu gün hep tuvaletde sıcak suyla yıkar kendini ister büyük tuavlet ister küçük tuavlet fark etmez. Sıcak sıvılar tüketmeye çalış,kuru yemekler de daha zorlaştırıyor.
Yapıcam bakalım inşallah işe yarar
Oturma banyosunu denedin mi arkadaşım
Doktora gidemiyorum muayene etmek isteyecek ee malum hala lohusalik devam ediyor
Bugün deniycem umarim iyi gelir
Iyi gelir doktora gidene kadar rahatlatir seni benimde altan dikisim vardi sicak suya otururdum cok iyi gelirdi dr hatta içine bir kapak batikon dök demişti öyle hem dikislerime iyi gelirdi hem de o aciya
Az önce yine wcye gittim ve şuan iki büklüm geziyorum cok beter bisey ya oturamiyosun yürüyemiyosun
Ah kiyamam sana yaaaa bi havlu edin onu ütüle koy altina ne bilim arkadasim sicak rahatlatiyor çünkü
Sıcak suyu deniycem akşam umarim rahatlatır
Rahatlatır canim bende afedersin ikinci dogumumda basur bile çıkmıştı birde onun acisi eklendi krem sicak su 1 ay uğraştım
Bende basur da var da agrıyan o degil birde o ağrısa yandim demek
O daha beter sorma
Kızımda dogumdan sonra hem catlak hem basur ağrısı çektim yerleri tirmalıyordum resmen cook kötü cook
Bence bi krem kullan bebek ile böyle geçmesini beklemek zor olur
Kullanacagim kremi de doktora sormam lazim degil mi etkilemez mi
Doktor zaten sana uygun olani tercih adacak canim