Doğumdan sonra ter kokusu degisikligiy

Benim gibi olan varmi yada gecer mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Ter kokusu önleyici kullanıyorum 6 aydır hala da geçmiş değil.sürmedgim gün ter kokusu oluyor ya

Ben hiç terlemezdim bile 24.haftalik oldum şimdi en ufak terde koku oluyor sıcaktan diye düşünüyorum da gebelikle veya doğumdan sonra alakali oldunu bilmiyordum şaşırdım

1 Beğeni

Zamanla geciyor canim

Özellikle lohusayken çok kötü kokuyor yaşadım biliyorum kendimden tiksindim ya bir de her gün duş alıyordum ama işte ter attıkça attıkça geçiyor zamanla deodrantta kullanamıyordum emzirdiiim için ısana katı şekilde olan roll on var ony kullandım bide karbonatı macub kıvamına getirip duştan sonra sürün

Geçiyor mu öyle

Ne kadar sürüyor ki

Valla 40 günden fazla sürdü benim tabiki geçiyor sonrada bunları sürdüğüm için değil lohusalığın bitince geçiyor sürdüklerim sadece temiz içerikli olsun ve terletmesin diye

XO marka deodorant kullanabilirsin icerigi temiz

Bende hamileyim havalar çok sıcak olduğu için terleme ve koku aşırı oluyordu şu an yok çok şükür roll on deodorant kullanıyorum hiç koku kalmadı newwell in

Teşekkür ederim

Kullandınız şeyin farklı bir ismi varmı

Valla yaşadığım şehirde bir öğretmen hocamız var o kendi ürün üretiyor ondan alıyorum bende ya ama bide deotak var onu öneririm