Doğumdan sonra saç dökülmesi

Arkadaşlar ben doğumdan sonra fark etdim ki saçlarım dökülüyor. Çok güzel saçlarım vardı. Duş alıp çıktığımda saçlarımı tarıyorum aşırı fazla saç çıkıyor tarağa. Kimisi süt veren annede oluyor diyor ama bilemedim. Neden oluyor acaba bilen varmı? Başına gelen oldumu neyaptınız bu süreçte?.

1 Beğeni

Süt vermekle ilgili değil. Vitamin eksikliği ve hormonal bir durum. Bende de var maalesef. Hamileyken hiç dökülmezdi, şimdi aşırı dökülüyor. Kan tahlili verip değerlerine baktırıp doktora sor istersen

1 Beğeni

Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hormonlardan dolayıymış. Giden saçlar seneye gelirmiş

1 Beğeni

Kel kaldım :person_bald:t2:

1 Beğeni

Hadi ordan, buna inanmam :rofl::rofl:

3 Beğeni

Yakında kalıcam gibi​:rofl:6 ve ya 12 ay sonra dökülen geri geliyormuş yazıyorlar ama benim o zamana kadar oh oh kel kalırım bu gidişle​:rofl:Saçımı taramaya korkar oldum @NURAN

1 Beğeni

Ben yaşamadım

2 Beğeni

Ben daha doğum yapmadım sırma gibi saçlarım tabiri caizse sıçan kuyruğu kadar kaldı diyebilirim :smiling_face_with_tear::woman_facepalming:t3:

2 Beğeni

Aynı durum bende de var yaa :thinking::pleading_face:

1 Beğeni

Güncel;dökülme,doğumun 6 cı ayından sonra yavaş yavaş durmağa başladı ve yeni saçlarım fışkırıyor :otter::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Benimde en yukarıdan çıktı bu şekilde kötü gözüküyor hızlıca boy atsa iyi olacak.