Kızlar 37+3 haftalık hamileyim 45-46 kiloyla hamile kaldım şu an bebişle beraber 65-66 kiloyuz. Ben bebeğim doğduktan sonra hiç kilo vermek istemiyorum hatta 60 olmak istiyorum çünkü kemiğim çok küçük 60 kiloda bile 54-55 kilo gibi görünüyorum zaten o yüzden eğer anne sütü verirsem kilo kayb edermiyim ve ya kilo kaybetmemek için ne yapa bilirim
Yemen yeterli ve emzirdikten sonra acıkıyorsun her türlü zaten vermessin o yüzden kolay kolay yersen
Zayif hamile kalanlar direkt veriyor ya zaten dogurunca yarisi gidiyor 2 gun icinde birde emzirip uykusuz geceler gecirince verilmemesi zor oluyor tabi bunyeye gorede degisir
Maalesef bende vermek istemiyordum ama doğumun 2. Günü hamile kaldığım kiloya döndüm çok yiyorum yine de kilo alamıyorum anlamadım bende 50 kilo ile hamile kaldım 57 ile doğuma girdim şuan 49 50 arası gidip geliyorum emziriyorum o yüzden sanirim
Benim 2 tane arkadaşım sizin gibi zayıftı kilo alamıyorlar dı sonrasında hamilelikte bir kilo aldılar sonrasında benden daha kilolu kaldılar veremediler. Belli olmaz sizde de kalabilir
Muhtemelen bende öyle olurum 53 le hamile kaldim 64 oldum ama kendimi bildim bileli 53 kiloyum hemen donerim gibime geliyor
Ben de aynı 35 kiloyla hamile kalmıştım stresten düşüp, 51 buçuk ile doğuma girdim şimdi günden güne kilo veriyorum 2 hafta da 43’e düştüm bile…
Keske bende 50 kiloya dussem