Doğumdan sonra kabızlık ve basur

Srkadaşlar doğumdan sonra basur ve kabızlıkla karşı karşıyayım yaşayan var mı nasıl çözdünüz . Lavaboya gitmeyr korkuyorum acısından

3 Beğeni

@ezgi-y yaşamıştı ama şuan biraz hasta hemen görde bile cevap yazamayabilir

2 Beğeni

Posali seyler tüket bol bol ilik su ic canim sabahlari ac karnina 1 yemek k hakiki zeytinyaği ic veya kahbaltidan yarim saat önce 2 tane gün kurusu kayisi ye ustune ilik su iç iyi gelir basur dışarıda ise batikonlu veya sade ılık suya otur cok iyi geliyor

1 Beğeni

Kabızlık yaşadım ama hiçbir şey fayda etmedi bana

2 Beğeni

Nasıl hissettiğini cok iyi anlıyorum cok pis bi acısı var onun :persevere: sıcak su oturması yaptım lifli şeyler yedim muz elma badem gibi kuru kayısı da yedim arada bol sa su ictim hala hafif acı oluyor arada ama en azından kanaması durdu

3 Beğeni

Ben yaşadım çok acıydı şimdilerde yine var daha tam gitmedi ama önceki ne bakarsak baya gitdi. Birazcık kaldı o da giderse mutlu olucam​:pleading_face:

Ben bişey yapmadım ama ben sosis falan yersem dahada şiddətleniyordu o yüzden sosis falan yemedim o yüzden yavaşladı. Hamileliğimin 7 ci ayından basur çıktı bende. Şimdi hâla var azcık.

Önerim tuvalete giderken kendini sıcak suyla yıka sıcak derken ılık yani. Soğuk su olunca taş oluyor o basur. Birde sulu yemekler ye canım ,geçmiş olsun herbirimize :pleading_face: @afrikanın_gelini54

2 Beğeni

Muz kabız yapar diye biliyorum o yüzden korkuyorum daha fena olurum diye :slight_smile:

3 Beğeni

Olgunlaşmamış yersen evet kabız yapar olgunlaşmış yumusak muz yersen bağırsak hareketlerini düzenler

2 Beğeni