Srkadaşlar doğumdan sonra basur ve kabızlıkla karşı karşıyayım yaşayan var mı nasıl çözdünüz . Lavaboya gitmeyr korkuyorum acısından
@ezgi-y yaşamıştı ama şuan biraz hasta hemen görde bile cevap yazamayabilir
Posali seyler tüket bol bol ilik su ic canim sabahlari ac karnina 1 yemek k hakiki zeytinyaği ic veya kahbaltidan yarim saat önce 2 tane gün kurusu kayisi ye ustune ilik su iç iyi gelir basur dışarıda ise batikonlu veya sade ılık suya otur cok iyi geliyor
Kabızlık yaşadım ama hiçbir şey fayda etmedi bana
Nasıl hissettiğini cok iyi anlıyorum cok pis bi acısı var onun sıcak su oturması yaptım lifli şeyler yedim muz elma badem gibi kuru kayısı da yedim arada bol sa su ictim hala hafif acı oluyor arada ama en azından kanaması durdu
Ben yaşadım çok acıydı şimdilerde yine var daha tam gitmedi ama önceki ne bakarsak baya gitdi. Birazcık kaldı o da giderse mutlu olucam
Ben bişey yapmadım ama ben sosis falan yersem dahada şiddətleniyordu o yüzden sosis falan yemedim o yüzden yavaşladı. Hamileliğimin 7 ci ayından basur çıktı bende. Şimdi hâla var azcık.
Önerim tuvalete giderken kendini sıcak suyla yıka sıcak derken ılık yani. Soğuk su olunca taş oluyor o basur. Birde sulu yemekler ye canım ,geçmiş olsun herbirimize @afrikanın_gelini54
Muz kabız yapar diye biliyorum o yüzden korkuyorum daha fena olurum diye
Olgunlaşmamış yersen evet kabız yapar olgunlaşmış yumusak muz yersen bağırsak hareketlerini düzenler