Merhaba hanımlar,
Doğumdan sonra ilk regliniz nasıl oldu ? 10 Aralık da doğum yaptım bebeğimi 1 ay emzirdim. 13 Şubatta ilk reglimi oldum. Normalden çok çok daha fazla kanamalı ve ağrılı geçti. Sizlerin nasıl oldu ?
Merhaba hanımlar,
Doğumdan sonra ilk regliniz nasıl oldu ? 10 Aralık da doğum yaptım bebeğimi 1 ay emzirdim. 13 Şubatta ilk reglimi oldum. Normalden çok çok daha fazla kanamalı ve ağrılı geçti. Sizlerin nasıl oldu ?
Doğumdan sonra benim 5 ay sonra oldu eski reglim gibi ama enfeksiyonum vardı
Ben 4 ay sonra oldum
Benim asla eski regli gibi değildi yoğun kanamalı ve ağrılıydı ve çok şaşırdım
Emziriyor muydunuz ? Emzirmeyi bırakan anneler daha çabuk regli oluyormuş internette böyle yazıyordu
Her insan şeyi farklılık var tabi çok geçmiş olsun yinede kadın doğuma görün mesala ben 6 ay sonra regli olunca eskisi gibiydim ama bu sürecte zorlandım adet olamıyorumdum
Sürecim gayet normal doktora görünmemi gerektirecek bir durumum yok
Evet hâlâ hem de emziriyorum
Ayrıca hiçbir şekilde ağrı vs olmadı sezryn dogumdu normal aynı şekilde devam etti
12 Kasım 2024 de sezeryan doğum yaptım 23 temmuz 2025 de ilk ve son reglimi oldum. Kanama miktarı evet bende de fazlaydı daha önceki reglilerime göre ama çok çok aşırı da fazlaydı diyemem ped çabuk doluyodu genelde ilk 2 3 gün dolardı pederim sonrasında azalarak 5 ya da 6.gün biterdi bunda kanama 5 gün kadar sürüp sonra 2 3 günde azalarak lekelenme şeklinde oldu. Sonra tekrar hamile kaldım zaten b daha görmedim regli. 2 senedir 2 kez regli olmuş oldum sadece ![]()
Kişiden kişiye değişiyor sanırım
Sizinle reglimiz hemen hemen aynı olmuş benim de sizinki gibiydi
Ama hemen hamile kalmanız … Hiç regli süreci yaşamadınız desek daha doğru olur sizin regliniz kendini bi göstermiş sonra tekrar geri gitmiş
Sağlıkla büyütün bebeklerinizi ![]()
Amin teşekkür ederim. Aslında 23 temmuzdan sonra 17 ağustosa kadar ilişki olmadı hiç sonrasında da 1 hafta var tutmaz diye düşündüm ama öyle olmuyomuş
başta ikizdi ler hatta 6+5 de sonra 7+3 de kontrolde biri gelişmemiş kalp atışı da yoktu. Hayrlısı böyleymiş daha iyi oldu diyorum kızım çok küçük olduğu için.
Kaybınız için çok üzüldüm gerçekten
Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. ![]()
Bizde eşim ile korunmasız ilişkide bir kereden bir şey olmaz demiştik ve o bir kereden bir kızımız oldu ![]()
![]()
Vakti zamanı gelmiş demekki bizimde ilk bebişte olursa olur olmazsa olmaz diye düşündük eşim ilk seferde olur mu ya falan diyodu olmaz gibi düşünüyodu ama o da olmuştu onda ovülasyon testi de yapmıştık zaten ben olmama ihtimali vermemiştim çok.
Amin inşallah ![]()
Ben nasıl olduğunu anlamadım zaten ilkte tutmaz diye rahattım rahatlığımın nerden geldiğini de anlamadım açıkçası
sonra reglim geciktiğinde ara kanamam oldu öyle anladım
Zaten çok isteyip düşünerek ilişki yaşamak strese soktuğu için olma ihtimali düşüyor. Böyle rahat olursa olsun olmazsa olmasın diye düşününce daha kolay oluyo Allahın işi işte ol diyo oluyo ![]()
Çok haklısınız stres çok etkiliyor.