Arkadaşlar 2 gün önce 40 çıktı ve dün korumasız ilişkiye girdim ve suan çok korkuyorum ya hamile fln kalirsam bisey olursa
Dikkat et veya onlem al canim
Sadece dunden bisey olmaz değil mi
Ozur dileyerek soyluyorm hisetmedin mi yani
Bende özür dilerim sizden ve herkesten sorduğum için 1 defadan bisey olmaz diye suanda içime resmen korku dolmuş
Vla bilemiyorm hersey olabilir
İnşallah bisey olmaz
İnşallah canim bundan sonra dikkat et
Çok dikat et valah ne oluyorsa bu kırktan sonra oluyor
Nasıl hissetmesi canım kusura bakam srodum için
@Yaren491 sezeryandan sonrası zor oldu mu acı vs.
Yumurtlama gününde değilsen bir şey olmaz
Sonuç ben canim dedim kalmam hemen sezeryan kanamam bitti adet oldummm hamile kaldim yine oglum 3 ay 20 gunluk karnimdi 2 ay 1 haftalik
1 sene icinde 2 kez sezeryan olmuş olucam doktor risklisin dedi ama aldiramazdim yavrumu allah yardimcim olsun
Ee canım korkuyosan niye başta önlem almıyorsun ki sonuçta bilinçli bireylersin ama bir sorun olmiycaksa da ertesi gün hapı fln al bir defadan bişey olmaz diye düşünmüşsün ama afedersin de boşalma sırasında önlem alsan dahi öncesinde ki zevk suyunda az miktarda sprem bulunduğu için hamilelik riski olabiliyormuş
Bnce tutabilir
Yok cnm hissetmedim
Mutlaka korunmak lazim.Dogumdan sonra hamile kalma riski yuksek oluyomus. Oyle cok hamile kalan var. Ertesi gun hapi ic bence
Kalma ihtimalin yuksek bişey olmaz bir kerdeb diye bişey yok ertesi gün hapı iç 72 saat süren var
@Yaren491 bir kereden birşey olmaz gibi bir durum söz konusu değil maalesef inşaAllah yumurtlama döneminde değilsindir. Aile hekimi yada güvendiğin eczane varsa sor istersen ertesi günü hapı emzirme döneminde kullanılıyor mu. Sıkıntı olmuyorsa içmende fayda var ne olur ne olmaz