Doğumdan sonra cinsel ilişki

40 im çıktıktan 16 gün sonra dün cinsel ilişki denedik 56.gunumde. Korktum acıyacak diye bir türlü giremedim zorladik ama sanki duvar varmış gibi hiç girmeyecekmis gibi hissettim. Dikişlerim yok ama epizyo dikiş yerlerinde sızı yanma hissediyorum böyle olması normal mi.

Mrb benim bu konuda bilgim yok vala gebeyiym bende şuan

Gayet normal fakat sen kendini ne kadar geri çekersen o kadar kötü olur rahat bırakmalısın yoksa böyle devam eder

Çok normal kendini kastıkça daha zor olur senin rahatlaman lazım kendini salman lazim o zaman acılar da geçiyor kasınca acılar artıyor

Dikiş yerlerinde neden sızı yanma oluyor acaba

Dikişler gittikten sonra derinin tekrar açılması gibi bir durum olur mu

Normal doğum ise ilk gecenizi yaşıyor gibi oluyormuş görümcem öyle demişti dikişlerden dolayı zorlanmış ama sezeryansa ilk giriş biraz acıtıyor sonrası yine aynı :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Ben bu konuda eğitim almıştım. 2 ay olmuş ilişkiye girebilirsin. İlişki sırasında su bazlı kayganlaştırıcı kullanacaksın. İlk seferde yanması normal kayganlaştırıcı kullanmadıysan, biraz da psikolojik. İlişki sırasında üst pozisyonda olman daha iyi olur. Eşinin durması gerektiği yerde uyarman için. (o an canın acırsa)