Merhaba
Şimdi hamile olduğum için alkol tüketmiyorum.
Doğumdan sonra ne zaman alkol tüketebilirim
2 yıl da emzirme durumu olacak alkol aldıktan ne zaman sonra sütümü sağıp çöpe atayım
Alkollü bir içeceğin ardından 30 ile 60 dakika arasında anne sütünde yüksek derecede görülür. Ayrıca alkol tüketimi ardından 2-3 saat süreyle alkol anne sütünde saptanabilir. Bu süre annenin tükettiği alkol miktarı ile doğru orantılıdır. Böyle bir yazı buldum Google da önceden süt sağıp o süt ile beslemek, ilk 3 saat sağıp atmak gerek sanırım.
@Cansu Bu konuyu ben de merak etmiyor değilim. Yarın sağlık ocağına gideceğim kontrole. Ebeye sorayım bir olmadı
Teşekkür ederim kendimi çok değerli hissettim. Araştırma yaptığınız için çok teşekkür ederim
Siz çok degerli ve yureği çok guzel bir insansınız
Teşekkür ederim
Yaa o kadar hoşuma gitti yazdıklarınız, okuduktan sonra suratımda kocaman bir gülümseme olduu sayenizde kadar mutlu oldum kii çok sağolun
sizde öylesiniz çok şanslıyım hamilelik sürecimde sizlerle tanıştığım için
Teşekkür ederim
Bu konuyu galiba @Nergiz13 acmisti
Siz alkol kullaniyormusunuz,ben şok
@Cesurumm Kız niye şaşırıyorsun, abes bir şey mi alkol kullanmak
Ne bileyim @NURAN burda evliler kullanmaz nadir kullananlar var ama ben gormedim nadirleride
Ama alkol icmek cesaret ister ya ,tadi bir tuhaf.
Eşinle iciyorsunuzdur degilmi?yoksa ortamlardadamıben eşimin yanında bir kes jaguar icdim,hani bizona falan benzeyen
ben ondan fazla icemem igreniyorum.onun tadı tatliydi diye icmistim
alkolu az olan spirtsiz
@Cesurumm Aa şaşırdım orda içilmemesine Hem eşimle baş başa içeriz hem dışarda mekânlarda içeriz hem de arkadaşlarımızla içeriz. Zaten çok sık yaptığımız bir şey değil. Ayda bir kendimizi ödüllendirmek için yaptığınız bir şeydi. Şimdi zaten hamilelikten dolayı ben içemiyorum, sadece oturarak eşlik ediyorum
Ben de o konudan esinlendim. O konuda zararından bahsediyor bu konu da içmek istiyorum ama sütten bebeğe geçmesini istemiyorum ne zaman sağıp çöpe atayım
Hamileyim diye sarap bile içmedim doğumdan sonra ne zaman ne kadar içebilirim diye sordum.
İki soru arasında büyük fark var
Evde şarap bile yapıyoruz.
Eşimle arada bir içeriz.
@Cansu Benim baba tarafım da şarap yapıyor. Evde yapabiliyorsanız harikasınız
Annemlerin bir sürü nar ağacı var nardan yaptık.
Eşim tadını çok sevdi bana biraz ağır geldi.
İzmir’de balayındayken harif içim bir şarap markası bulduk. Onu sipariş ediyorum
Sen de hafif içim seviyorsan markasını yazabilirim.
Şarap konusunda çok seçiciyim.
Şarap içen çiftler bana hep çok romantik gözükmüştür
Hamilelik dönemi için de bir kadeh içilebilir diye duymuştum ama riske girmek istemem
@Cansu Ben de riske girmem. Hafif içim seviyorum ben de. Ağır içemiyorum pek şarapta
@Cansu Şarap yapmak için sadece nar sıkıyorsun degilmi?
Nar arpa şeker