@Cansu Sezeryan olduktan hemen sonra akıntı başlıyormu? Kan,su?
Sezaryenden hemen sonra lohusa kanaması başladı. Hatta suni sancı çekerken de baya çok kanamam oldu. Valla 9 ayın acısı çıkıyor. 26 günluk olduk hala kanama devam ediyor
Lohusa döneminde olan hanimlar siz bu konuda ne yorum yapmak istersiniz
40 günün tamamında duruyormuş kanama bildiğim kadarıyla.
bu sıcaklarda regl hiç çekilmez ben hep istiyorum havalar soğusun sonra regl olayım
40 gün devam eden de var 40 günden fazla sürende 10 güne kadar kanayıp sonra dayanan var , bide süt verilen dönemlerde bazı anne adayları diyordu etrafmdan kanama olmuyormuş her organizma farklı
İnan @Nergiz13 ameliyat agrisindan daha cok kanama gozume dusman ya bu sıcakda hemde
Benim vajinal dogum oldu 15 gun bayagi yogun kanamam oldu sonrasinda sari renkli akintiya döndü … bazen yine birden kanama oluyor ama.eskisi gibi değil
o yüzden her gün dua ediyorum havalar soğusa da sonra kanamalar başlasa
Belki bebegi biraz daha tutalım icimizde havalar sogudugunda doguralim diyecem ama . 1 gun 1 sene sanki . Asla olmaz @Nergiz13
evet ya öyle seçmeliyiz ya böyle
19 günümde kesilmişdi kan bende,2 hafta yoğundu,ondan sonra ara sıra adet kanı gibi.Onunla bitdi bebeğim 8 aylıkdı ilk adetimi oldum hamilelik sonrası.Her keste farkli oluyor yani.Dogumda plasenta ayrıldığı andan beri başliyor yoğun kanama ve gunlerle devam ediyor.İlk iki gun fazla ola bilir,hasta bezi kullaniyorlar o donemde ondan sonra normal buyuk ölçülü ped kullaniyorlar.Fazladan ped gotur kendinle hastaneye giderken.Çabuk doluyor,adet kanindan kat kat fazla oluyor ilk gunler.
Ameliyattan sonra hemen kanamam başladı ama 5 gün yoğun kanamam vardı. Şuan hiç gelmiyo 15 günlük olduk normal mi ki
Allah’tan kışa denk gelecek benimki
@FidanUğur Bende de hala devam ediyor. Normal doğumdan sonra genelde ilk 3 gün yoğun geliyor. Sonra varla yok arası geliyor. Bende şu an öyle yani
dogdukdan hemen sonra kanama basliyor ve 40 da kanama duruyo bu lohusalik kanamasi 40 gun cekiyo bende ilkinde oyle oldu ama gitdikce azaliyo kanama 40 kadar azacik geliyo hatirliyorum kendimden ikincide nasil olucak onu hayla bilmiyorum yasayib gorucem
Pampers gibilerden alin ilk hafta cok yogun geliyo kan normal ped dayanmiyo
Ne güzel 15 günde bitmiş. Bence senin normal. Benim sarı sıvıdan sonra kırmızı gelmeye basladı.