Kızlar yarın sezeryan olacağım grip oldum halsizliğim felan yok ama sadece burun akıntım var bu şekil olup sezeryan olan var mı
Yarın sezaryen olacak olman hem heyecanlı hem de grip belirtileri nedeniyle endişe verici olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Burun akıntısı ve hafif bir grip belirtisi genellikle sezaryen operasyonuna engel teşkil etmeyebilir, özellikle ateşin veya ciddi bir halsizliğin yoksa. Ama yine de, doktoruna bu durumu bildirmen iyi olur; anestezi ve ameliyat sırasında rahat etmen için gerekli önlemleri alabilirler.
Bazı anneler de senin gibi hafif grip belirtileriyle sezaryen oluyorlar ve her şey yolunda gidiyor. Bol bol dinlen, su iç ve rahat olmaya çalış. Yarın çok özel bir gün, her şey güzel geçecek! Güzel haberlerini bekliyoruz. ![]()
![]()
Teşekkür ederim admin![]()
![]()
Anestezi uzamaniyla gorusurken 10 gun oncesinden grip ve oksuruk olmamali dedi bende bundan korkuyorum persembe benimde muhakkak doktoruna soyle durumu
Bana sadece haberimiz olsun dedi grip olursan bugün grip oldum öncesinde bişey yoktu
Ona gore gunmu degisecek acaba o halde yapiliyomus ameliyat hic bilmiyorum yani sonucda grip hapsurma oksurme olur dogum sonrasida cok gecmis olsun
Ben önemsememiştim grip olmam diyr sormadım neden bildirmemiz gerekiyor diye geldi son gün beni buldu
inşallah ertelenemez yarın 8.30 da gidrceğim
Naptin canim girdinmi doguma
Bekliyorum
Cagirdiklari saatte almiyolarmis aç aç bekletiyolar ne garip yahu
Bende persembe olucam 6.30. 7 gibi gel dediler dun akrabamiz geldi ona sordum 3 ay once sezeryan oldu hemen almadilar alttan muayene oldum 1 saat nst bagladilar sonda takdilar sonra sezeryane aldilar dediler normal dogum degil alttan muayene nst falan ne icin anlamadim bende direk gidince alicaklar zannediyorum esimizde Beklerken 9 dogurur artik ![]()
Malesef takiyolar genelde olsan spinalde olsan takiliyo ilk dogumda acil oldigi icin ameliyatta takmislardi simdi canli canli nasil olucak bilmiyorum
onceden soyle bari girer girmez ameliyata almiyolar yazik vakitte gecmez haa
Valla 8.30 da grldim 11.30 da aldılar
Beni uyuşturmadan takacaklardı istemedim spinalden sonra taktılar acı hissetmedim sadece bişey takılacaklarını bildiğim için kendimi kastım biraz
Nasilsin canim iyimisin bebisin nasil rabbim anali babali buyutsun bakalim.bende oyle isteyim canli canli takmasin lar ya
Çok şükür ikimizde iyiyiz canım teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim
doktorum uyuşmadan önce takılmasını istemiş ama kabul etmedim