Kızlar son haftalarınızda ya da Doğuma yakın hurma yediniz mi hurmanın nasıl bir yardımı oldu hurma yedikten sonra kasılmalarınız oluyor muydu anlatabilir misiniz biraz 37 + 6 haftalığım
Bnde tam 36 haftalik oldum yemeye basladim gunde 3 tanr
Ben 33. Haftada başladım bir ay oldu başlayalı. Yalnızca kolay bi doğum sağladığını duydum. Kasılma falan olmadı henüz
Bnde hem burda hem komsum demisti hurma ye kolaylastirir diye ben biraz gec basladim
Vallahi ben de yeni başladım doğumum da yakın
Dilek cnm senin benis kiz mi kacinci haftada geliyorlar bn cok heyecanliyim bn yarin 37 olcm
Evet benim kız bebek erken gelirler serler ama bakalım sağlıkla gelsinlerde
Bklm bnmde kiz 38 de diyorlar hayırlısıyla dogsunlar
Bende duydum hurma yemek dogumu bır nebzede olsa kolaylastırıyormus ve son haftalrda sık yapılan cınsel ılıskı bıtkı cayşardan da ahudu mu tam hatırlamıyorum ama o ıyı oluyormus. Suan 33 haftalıgım haftaya yada 35 haftada hurma tuketmeye baslıycam .
Evet duydum onları
Bnde cinsel iliski + hurmaya basladim esim korkuyor ama bn zorluyorum
Şimdilik 5 tane hurma yiyorum günde bakalım
Bn 3 tane yiyorum
Bende başladım sancım oldu ama hurmanın etkisi i bilmiyorum plates de yapıyorum evde sürekli şuan 37. Haftafayom
Kac haftalıksın
Yarin 37 olacagim
Ay bırseyın kalmamış . Doktorların onerdıgı en cok yuruyus ve merdıven cıkmak bunlarla acılman olabılır . Saglıklı bır sekılde bebegınızı kucaginıza alın ⚘
Benimde ufaktan sancılarım var 2 gündür yiyorum yedikten sonra oldu ama 38. Haftadayım
Aynı haftadayiz kesinlikle ilişki işe yariyor spe.m rahmi öyle bir kasıyor sancidan duramiyorsun
Evet bnde oyle ypiyorjm vla artik bklm