35+5 haftalık hamileyim bebeğim doğum pozisyonunu almadı henüz sizin nasıl
Yaaa ben de 30+3 almadıııı inşallah alır bebişlerimiz
Benimki 30. hafta almıştı pozisyonu ama her bebiş aynı değil ki canım bazıları son gün pozisyon alıyor merak etme dönerr bebiş
Canım peki doğum poziyonu aldıysa sen bunu farkede biliyormusun ne gibi belirtiler oldu sende benim kontroluma az kaldı bende sanki bebek doğum poziyonu aldini düşünüyorum senden nasıl belirtiler var bilmek isterim
Valla öyle net bi şekilde şu zaman dönüş yaptı diyemem fark edilmiyor ama 30.haftaya geldiğinde ayaklarını yukarda midemde hissettim ayaklarını poposunu yukarı doğru ittiyordu bi de elleri ve dirsekleriyle sağa sola vuruyordu onu hissedince döndüğünü düşündüm zaten kontrole gidince doktorum doğum pozisyonu almış demişti, şöyle hareketlerini takip edip şurası eli ayağı diye düşürsen pozisyonunu tahmin edebilisin aslında
bas aasagi donduyse idrarda cok sıkısıyosubuz alt tarafinizfa bi basi baski hissedersiniz yururken bile baski olur.bide elleri sag sol kasik tarafinizdan vurur oynar yani.ama.enonemli his bence vajinaya baski yapmasi .agrili deil ama bi rahatsizlik var gibi iste
Benim hisetim sırta ve çatı kemiğinde gevşeme var baskı yürürken kalkarken çok derecede olur birde islanmam fazla kalça kemiği uyuşması var 31 haftalık tan beri yaşıyorum
Bugün kontrolüm vardi 30 haftalik iken benimde donmemisti suan 34+3 gunluk ve doktor dogum pozisyonunu almış dedi zaten bende döndüğünü anladim çünkü alt tarafta inanilmaz bir baski hissediyordum son gun bile donen bebisler varmis merdiven in cik umarim dogum pozisyonunu alir biran önce istediğin sekilde ve bir nefeste kurtuluruz insaAllah
Su anda 36+3 deyim beimki 32 inci haftada almisti dogum pozisyonu ama doktorum belli olmuyor degisebilir demisti
Ben 33 haftalık hamileyim hala benimde bebeğim donmedi şimdilik Sonmezse sezeryan gibi duruyor dedi doktor başı göğsümün arasinda gibi hissediyorum
bende oturduktan sonra kalktigimda sanki alt tarafim agriyo gibi oluyo baski hissediyom.akintim fazlalasti belim kalcam agrimaya basladi ama dogal tabi buyuyor bebek iyce yerlesiyor artik
Birde Şuyle bir durum var biz doktora göremi haftayı baz alıyoruz yoksa adet tarihimize göremi baz alacaz normalde ben 32 haftayim doktora güre 34 haftadayim
dr a gore neden 34desiniz gelisim iriligimi war ?normalde son adet tarihini baaz alir doktorlarda.ama gelisim iyiyse kilosu fazla ise blki 2hfta onde diye solemistir.
Doktorun dedigine gore baz aliniyor genelde bebegin gelisimi vs benim bebegimde 34 haftalık normalde ama gelisimi iyi oldugu icin 36 gözüküyor ultrasonda o yuzden haftaya tekrar gidicem nst alicaklar
Aynn zaten üyle gelişimi iyi oldu için doktorda uyle dedi bu hAfta kontrole gidecem net beli olur
Ozaman sorun teşkil etmez bu durum erken doğuma ihtimali varmı bu durumda
Benimki 30+2de doğum pozisyonunu almıştı doktorum tekrar döner dedi ama hep başı aşağıda
Evet yani erken dedigimiz zaten gelisimi ileride oldugu icin aslinda erken de dogmamis oluyor dogum kağıdına ultrasondaki hafta yaziliyor çünkü
Bu iyimi peki yoksa kutu hane normal organ gelimsi bununla birlikte tamamliyormu