Doğuma son 9 gün

Merhaba hanımlar
Doğum için 9 gün ve aşağısını gören var mı
Hadi beraber bekleyelim

1 Beğeni

Benim 8 günüm kaldı uzun zamandır yorumlarınızı okuyarak günümü geçiriyodum çok iyi geliyodu hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde herkes kucağına alır inşallah :pray:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz @Dilara53 :cherry_blossom:

Sizin de şimdi yorumlara dahil olmanız mutlu etti beni :blush:

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :pray: Bebişimizin cinsiyeti nedir ? İsim düşündünüz mü ?

Kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

2 Beğeni

Çok sevindim adınıza kolay bir doğum süreci geçirirsiniz inşallah :palms_up_together:

2 Beğeni

Seninde doğum hikayeni bekleriz çünkü her doğum hikayesi bizi mutlu ediyo ve umutlandırıyo sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah

3 Beğeni

Kızım olucak ismini masal koyduk hep hayalimdi masal ismi öyle de oldu çok şükür :pray: iyiyim ama son günler stres heycan ilk defa yaşıyorum bu hissi hayırlısı neyse hakkımızda öyle olsun diyorum :white_heart:

5 Beğeni

Çok güzel bir isim düşünmüşsünüz, adıyla yaşasın inşallah :pray::heart:

Heyecanınıza beraber ortak oluruz inşallah :pray:

Doğum hikayenizi de dinlemek isteriz doğumdan sonra. Umarım çok güzel bir doğum yaşarsınız :cherry_blossom:

@Dilara53

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim​:pray: inşallah kolaylıkla olur biter buraya en güzel şekilde yazarım :white_heart:

3 Beğeni

Çok az kalmış prensese kavuşmaya​:hatching_chick: sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Merhaba @Dilara53 hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Teşekkür ederim hoşbulduk :two_hearts::pray:

2 Beğeni

Rabbim en kolay ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin @Dilara53

2 Beğeni

Amin teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

@Dilara53 Aramıza hoş geldiniz.Kolay doğum dilerim.:rose::smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkor ederim :two_hearts::pray:

1 Beğeni

3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Suyun gelmesi şekilleri

Son 9 gunum kaldı inşallah :pray::pray: 6.8.2023.bugunden itibariyle​:face_holding_back_tears::pray: tek rakamı gormeyi de kısmet etdi rabbim sukurler olsun :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :two_hearts:

3 Beğeni

Uygulamaya göre mi söylüyorsunuz acaba benim doktorum normalse her an olabilir dedi de merak ettim :)) Şimdiden hayırlı bol sağlıklı kolay bir doğum diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah :cherry_blossom:

2 Beğeni