Merhaba hanımlar
Doğum için 9 gün ve aşağısını gören var mı
Hadi beraber bekleyelim
Benim 8 günüm kaldı uzun zamandır yorumlarınızı okuyarak günümü geçiriyodum çok iyi geliyodu hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde herkes kucağına alır inşallah
Aramıza hoşgeldiniz @Dilara53
Sizin de şimdi yorumlara dahil olmanız mutlu etti beni
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Bebişimizin cinsiyeti nedir ? İsim düşündünüz mü ?
Kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
Çok sevindim adınıza kolay bir doğum süreci geçirirsiniz inşallah
Seninde doğum hikayeni bekleriz çünkü her doğum hikayesi bizi mutlu ediyo ve umutlandırıyo sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Kızım olucak ismini masal koyduk hep hayalimdi masal ismi öyle de oldu çok şükür iyiyim ama son günler stres heycan ilk defa yaşıyorum bu hissi hayırlısı neyse hakkımızda öyle olsun diyorum
Çok güzel bir isim düşünmüşsünüz, adıyla yaşasın inşallah
Heyecanınıza beraber ortak oluruz inşallah
Doğum hikayenizi de dinlemek isteriz doğumdan sonra. Umarım çok güzel bir doğum yaşarsınız
Çok teşekkür ederim inşallah kolaylıkla olur biter buraya en güzel şekilde yazarım
Çok az kalmış prensese kavuşmaya sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Merhaba @Dilara53 hoşgeldiniz
Teşekkür ederim hoşbulduk
Rabbim en kolay ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin @Dilara53
Amin teşekkür ederim
@Dilara53 Aramıza hoş geldiniz.Kolay doğum dilerim.
Teşekkor ederim
3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Suyun gelmesi şekilleri
Son 9 gunum kaldı inşallah 6.8.2023.bugunden itibariyle tek rakamı gormeyi de kısmet etdi rabbim sukurler olsun
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Uygulamaya göre mi söylüyorsunuz acaba benim doktorum normalse her an olabilir dedi de merak ettim :)) Şimdiden hayırlı bol sağlıklı kolay bir doğum diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah