Kızlar merhaba, ben özel hastane takipliyim merak ettiğim bir konu var. Kendim bazı konularda hassasım doğuma erkek çalışan girsin istemiyorum. Doktor dışında kimler giriyor bu isteğimi söyledigimde hastane dikkate alır mı acaba?
Benim doktorum erkek fotoğraflarına bakıyorum genelde 2 kişiler ama tabi görünmeyen kısmıda vardır bazı resimde erkek yardım eden bazı resimde bayan. benim fikrimce o an erkeği bayanı gözünü bile görmeyecektir bi an önce doğsun isteyeceksiniz
O an illa öyle olacaktır ama kendimi rahat hissedebilmem için istediğim gibi olsun diye uğraşacağım
Benim ameliyatimda iki doktor ameliyati yapti bir tanede hemsire vardi ekrani kontrol eden. Sonrasinda da bebek hemsiresi vardi toplam 4 tu . Devlette oldum
Benim gittiğim hastanede doktor harici 1 ebe ve 1 hemşire vardı doğum sırasında. Yani hemşire mi diye sormadım ama muhtemelen hemşireydi.
Dogumda mahremiyet cok onemli sahsim adina buna cok dikkat eden biriyim.Cunku dogum cok mahrem bir alan ve muhakkak doktorlarin,ebelerin de buna dikkat etmesi lazim.Illa ki soylememiz gerekmese keşke,onlar dusunup riayet etse.Bizde güvenebilsek
Yalnış hatırlamıyorsam doktorla birlikte 7 kişiydi