Hanımlar 34 haftadayim doğum çantamı hazırladım şimdi. İki takım pijama koydum. Aklıma takildi. Şimdi doğum başladı diyelim hastaneye giderken pijamayla mi gidecez günlük kıyafet mi giyecez.
Ben ilk doğumumda normal kıyafetle gitmiştim zaten seni odada soyup mavi önlük gibi arkası açılabilen bir şey giydiriyorlar
Yani beni afedersin iç çamaşırına kadar soydular mavi önlük giydirdiler sonra yatakta nst ye bağladılar ona göre normal doğum mu yoksa sezeryanla ona göre hareket ediliyor
Asıl sorun o değil biliyor musun ben hastaneye normal hamile paltalonu ile gittim sezeryan oldum altımda kocaman hasta bezi olunca gecelikle eve gelmek zorunda kaldım, yani hastane çıkışında rahat bir kıyafet hazırlarsan daha iyi olur nacizane tavsiyem
Bence kesinlikle tek parça geniş bir elbise giymek daha iyi kolay giyip çıkarılabilen
Gebe okulundaki ebe, etek üstüne tişört veya rahat edebileceğiniz bluz giyinin demişti.Hem mahremiyet hem de rahat hareket etme açısından kolaylık sağlayacağını belirtmişti
Evet etek daha mantıklı sanki pantolon olsa hepsini çıkarırlar . Ama etegi kontrol ederken sıyırıp tekrar orte iliriz ya da etek altından muayene olabilir. Henüz doğum baslamamissa tabi. Başlamışsa zaten hepsini cikaracaz
Ikili takim ile gitmistim geri donerken de esofman ustu tisort falan . Rahat seyler tercih edin
Yengem hastaneye zor yetişmişti ve etekle doğuma girmişti
Valla ben tesettürlü olduğum için çok kolay olucak benim için giderkende geceliklerimi giyicem çıkarkende çünkü hertürlü üstüme feracemi çekicem mis gibi. Size tavsiyem tesettürlü hanımlar fermuarlı bi ferace alsınlar yanlarına. Açık hanımlarda oversize elbise alsınlar yanlarına
bende ferrace giyiyorum ama sezeryana çıplak sokuyorlar bu arada doktora gittin mi?
Doktora 33 haftada gitmiştim. Herşey normaldi. İki hafta sonra tekrar gel dedi. Haftaya gidecem. Şimdilik normal doğum gorunuyor demişti.