Doğuma babalar girmeli mi?

Ben eşimin yanımda olmasını istiyorum bana destek olmasını acıyı da mutluluğu da benimle paylaşmasını istiyorum. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ?

4 Beğeni

Ben de çok istiyordum ama ilk doğumum özel hastanede oldu ve hastane izin vermiyordu

İkinci doğumum da fakülte hastanesinde oldu, zaten izin verilmiyordu

4 Beğeni

Bende istiyordum ama izin vermediler

5 Beğeni

Ben sancı alırken eşim bana destek olmuştu bence güzel bir duygu babalar doğuma girmeli :star:

7 Beğeni

Ah evet bende istiyorum girmesini Dr soracağım ama normal doğum da adamin başımda olması nasıl olur bilemedim don draper faint GIF

5 Beğeni

:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy: normal doğumda bende hayal bile edemiyordum eşimi

4 Beğeni

Ben sezeryan oldum alt tarafımı uyuşturdular eşim doğuma giremedi çok istedim ama olmadı ben özelde doğum yaptım

3 Beğeni

Bende çok istiyordum maalesef devlette imkansız

3 Beğeni

Ben de çok istiyordum eşimde istiyordu ama eşim kan dayanmıyor ben kan aldırırken bile bakamaz :grin:

2 Beğeni

Bence sezeryanda girebilir ama normal doğumda tercih etmem utanırım

2 Beğeni

Özel hastanelerde izin vermiyorlarmı

2 Beğeni

Benim doğum yaptığım hastanede izin vermiyorlardı. Her hastane bir değil elbette

2 Beğeni

Ben istiyorum ama eşim istemiyor ben dayanamam diyor

2 Beğeni

Benim eşim girmek istiyor burda serbest zaten ama bence kesinlikle girmeleri gerekiyor. Bir anne olarak nasıl duygular yaşıyoruz doğum yaparken onlarda gözlemlemeli.

4 Beğeni

Katılıyorum size :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yok ya girmesinler o halde gorsem o acıyla varya döverim beni bu hale sen soktun diye :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni