Bebegim dogucak inşallah bunun sevinci ayrı da .
Onun karnimda tekme atmasini falan ozleyecegim biliyorum.
Cunki buda ayri bir duygu onu icinde hiss etmek.
Son gunler kala bebeginizle nasil vakit gecirdiniz?
Neler yaptiniz.her aninizi ne yaparak olumsuzleşdirdiniz?
Dogduktan sonra ay hamileylen keşke bunu da yapsaydim dediginiz ne oldu??
bir an önce doğsa da sağ salim doya doya koklasam öpsem kucağıma alsam diye sabrsızlanıyorum,günlerim açıkcası uzanarak geçiyor yürüyemiyorum ayak ağrısından dolayı,bir yerlere gidip birşey yapasım da yok aksine doğsa da birlikte birşeyler yapsam diye düşünüyorum tüm vaktimi ona ayırıp onunla zaman geçirmek için heyecanlanıyorum . ilk 3 4 ay kolaydl Son günler diye çok zorlanıyorum ben hiç özlemiycem bu ayları çünki,bebişi kucağma aldığım zaman biliyorum herşeyi unutucam iyiki de doğurdum diyip bir rahat ohh çekicem
lohusa olarak hamileliğimi cok özlüyorum. Bence sen de hamileliğini çok özleyeceksin
Lohusa olduğunda nolur tekrar aynı fikirde olup olmadı yaz olur mu @n13
Valla @Cansu ya katılıyorum ayy ne zaman dogurcam sıcakta hamilelik cekilmiyor herkes dogurdu ben ne zaman dogurcam diye dertleniyordum dogurdum simdi de keske hamileliğimi doya doya yasasaydim bebegim karnindayken kiymetini bilseydim.o gunlerin diye agliyorum
@NURAN Sana ekstra kolayliklar diliyorum canim belki biz acamiyiz ondan zorlanmis olabiliriz. Ama simdiye kadsr ki basima gelen en guzel zorluk orasi ayrı