Doğuma Az Kala

Doguma son gunler kala neler yaptiniz?

Bebegim dogucak inşallah bunun sevinci ayrı da . Onun karnimda tekme atmasini falan ozleyecegim biliyorum. Cunki buda ayri bir duygu onu icinde hiss etmek.

Son gunler kala bebeginizle nasil vakit gecirdiniz? Neler yaptiniz.her aninizi ne yaparak olumsuzleşdirdiniz?:heart_eyes:

Dogduktan sonra ay hamileylen keşke bunu da yapsaydim dediginiz ne oldu??

bir an önce doğsa da sağ salim doya doya koklasam öpsem kucağıma alsam diye sabrsızlanıyorum,günlerim açıkcası uzanarak geçiyor yürüyemiyorum ayak ağrısından dolayı,bir yerlere gidip birşey yapasım da yok aksine doğsa da birlikte birşeyler yapsam diye düşünüyorum tüm vaktimi ona ayırıp onunla zaman geçirmek için heyecanlanıyorum . ilk 3 4 ay kolaydl Son günler diye çok zorlanıyorum ben hiç özlemiycem bu ayları çünki,bebişi kucağma aldığım zaman biliyorum herşeyi unutucam iyiki de doğurdum diyip bir rahat ohh çekicem​:rofl::rofl::rofl:

5 Beğeni

:sweat_smile::rofl::rofl: lohusa olarak hamileliğimi cok özlüyorum. Bence sen de hamileliğini çok özleyeceksin Lohusa olduğunda nolur tekrar aynı fikirde olup olmadı yaz olur mu :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::bouquet: @n13

3 Beğeni

Valla @Cansu ya katılıyorum ayy ne zaman dogurcam sıcakta hamilelik cekilmiyor herkes dogurdu ben ne zaman dogurcam diye dertleniyordum dogurdum simdi de keske hamileliğimi doya doya yasasaydim bebegim karnindayken kiymetini bilseydim.o gunlerin diye agliyorum :smile::smile::smile::smile:

4 Beğeni

Bebegin nasil kaç gunluk oldu? @Giz9435 :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

15 gunluk oldu teyzesi :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Cansu @Giz9435 Beni korkutmayıınnn :rofl::rofl::rofl:

Sizin tek çocuk yine, bende bir de Rüya meselesi var biliyorsunuz :joy::joy::joy:

2 Beğeni

@NURAN Sana ekstra kolayliklar diliyorum canim :smile::smile: belki biz acamiyiz ondan zorlanmis olabiliriz. Ama simdiye kadsr ki basima gelen en guzel zorluk orasi ayrı :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Giz9435 Ahahaha :joy::joy::rofl: Umarım ben de tüm tecrübelerimi tekrar gösterebilirim. Sizden de acemi hâle geliyormuşum bir de :joy::joy::rofl::rofl:

Elbette herşey bir yana en güzel zorluk :heart:

2 Beğeni

@NURAN hehehe olabilir :smile::smile::smile: her zaman her konuda hep destek tam destek modunda olacagimizdan suphen olmasin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

2 Beğeni

Ben de ofluyorum pufluyorum ama beş dakika ayrı kalayım, kokusu burnuma geliyor Ne zaman zorlanırsan biz yanındayız :wink::smiley:

2 Beğeni

yaşayıp bakalım nasıl hiss yazarım​:rofl:

2 Beğeni

@Giz9435 @Cansu Desteğinizi şimdiden hissediyorum ve o yüzden şu son günlerim vücuden zor geçse de sayenizde mental olarak gayet pozitifim :blush::grin:

Her hamilelik, her doğum birbirinden apayrı olarak yeni bir tecrübe olacağı için her an ben de sizi sorularımla boğabilirim biliyorum :joy:

Bunun da rahatlığı var aslında bu yönden. Danışacağım çok kişi var burda çok şükür :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni