Hanımlar bugün çok yorucu ve zor bir gün oldu sabah devlet hastanesinde yatırılışımdan sonra oradaki ebeler ve hemşireler hiç açıklığım olmadığını suni sancı sürecinin eğer bebek ve anne iyiyse üç dört güne kadar uzayacağını söyledi. Ne yalan söyliyim korkmadım değil sonra annemin araştırma hastanesinde bir tanıdığı olduğu aklıma geldi ve direk araştırma hastanesine özelden giriş yapıp sezaryen talep ettik. Sabah saat 1 den akşam 8.30 a kadar bekletildim geldiğimiz doktorun sırası çoktu. Nihayet 9.30 da çocuğumu kucağıma aldım spinal oldu o duyguyu o güzelliği anlatamam size rabbim bekleyen herkese nasip etsin hepiniz evlatlarınızı sağ salim kucağınıza alın inşallah
Allah analı babalı büyütsün lohusalığın hayırlı olsun darısı doğum bekleyenlere inşallah
ben dahil
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun darısı bizim başımıza
Hayırlı olsun canım Allah annalı babalı büyütsün güzel günlerini görmek nasip olsun
Allah razı olsun canım benim sağ salim siz de kucağınıza alın inşallah🩷
Amin Allah razı olsun siz de sağlıkla tez zamanda kucağınıza alın inşallah 🩷
Çok teşekkürler Allah sizin evlatlarınızı da sizlere bağışlasın🩷
Merhabalar bende büyük ihtimalle sezaryenle doğumum olacak, ama ben genel değil spinal anestezi istemeyi düşünüyorum bebeğimin ilk doğdugu anı görmek istiyorum. Spinal anestezi tecrübenizi paylaşır mısınız, yapılırken ve yapıldıktan sonra her hangi bir ağrı sorun yaşadınız mı doğumdan sonra her hangi bir şikayetiniz oldu mu
Tek kelimeyle mükemmel bir şey spinal anestezi 15 gun önce oldum sezeryan