Kızlar doğum yaptım çok güzeldi, ebelerle harika bir doğumum oldu 23:43te doğurdum, kimse korkmasına gerek yok, ağrını geldiğinizde ıkınırsanız, gerçekten ağrıyı hissetmiyorsun, gerçekten ıkınmak önemli, ıkınırsanız eğer ebelerin dedği gibi, çok iyi bir doğmunuz olur, kimsenin korkmasına gerek yok ağrılar kötü evet, ama ara ara geldiği için gidince tekrar rahatlıyorsunuz, herkese Allah kurtarsın, kazasız belasız hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Allah( ben sadece doğum anını anlattım ondan önce sus kaldım ve resmen ağladım su diye içirmediler, ciğerlenie giderse boğulursun diye bukdr,
Gözünüz aydın. Allah’ım sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah Benim doğuma da az kaldı stresim vardı bir tık rahatladım uzun zamandır böyle kolay doğum anlatan duymamıştım. Paylaştığınız için teşekkürler
Rica Ederim, sağlıkla al kucağına inşallah
valla benim de nisanim geldi herhalde beklemedeyim. hastaneye de gitmedim kanama oldu. evde sancımi çekerim diyorum ama insaaallah bı problem olmaz
İlk sancılarınızı anlatır mısınız gerçek sancıları nasıl anladınız
Yaa tebrik ederim gerçekten güzel haber bu . Normal doğum yaptin dimi? Bebekle ilişkin nasıl bakmak zormu oluyo ?
Maşallah lohusaligin hayırlı olsun çok güzel Moral verdin güzel sağlıklı günleriniz olsun inşallah
İkinize de maşallah canım…Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde evladınızı büyütmek nasip etsin…Darısı bizlerin başına
Suni sancı oldu benim, ilk başlarda yawaş yawaş belime ağrı girdi, ama on dk bir fln sonra iyice açılmam olunca, sancı iyice arttı, ama yine ara ara oluyor, ebeler sizden sancı geldiğinde güçlü ıkınmanızı istiyor, orda kesinlikle bağırmayın sadece son gücünüzle ıkının ki sancıyı hissetmeyin, ben öyle yaptım, çok güzel ve kolay bir doğumum oldu oldu korkulacak bişey pek yok, sancı evet şiddetlendiğinde kötü ama ıkınmaya verirseniz kendinizi o an unutulorsunuz ve sürekli sancı çekiyorsunuz ara ara bir dk sancı geliyor, bir iki dk dinleniyorsunuz Sürekli dua okuyun içiniz rahatsa eyer hiç sıkıntı yapmayın…
AMİN sağlıkla Hayırlısıyla alın kucağınıza
Ewet normal doğum, bebiş doğduğduktan sonra okdr rahatlıyorsunuz ki oh şükür diyorsunuz, ewet şükür bebişler aram iyi şimdilik sadece uyku ve anne sütü veriyorum küçücük sevemiyorum çok taze beryerene bişey olr korkusu hep
Yaa lohusalığın hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah
normal doğum isteyen ama korkan tecrübesi olmayan herkese bir motivasyon kaynağı bir umut oldun bu söylediklerinle inan ki bir çok annenin içine su serptin teşekkür ederiz
Kanama olunca hastaneye gidin diyorlar neden bekliyorsunuz. Nişan gelince evet sanciyi evde bekleyin ama su yada kanama olunca direkt gidin hastaneye
doğurdum ben
gözünüz aydın ben de doğum yaptım. benim rahim ağzı biraz sıkıntılıydı kaç saatte yaptığımı söylemeyeceğim ama sonucu çok güzel oldu çok şükür. minicik bir kızım dünyaya geldi çok şükür