Doğum yaptımm

Dün sezaryen doğum yaptım, bugün evimize geldik çok şükür. Dualarınız için teşekkür ederim :innocent:

8 Beğeni

Hayırlı olsun güzel anne​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Gözünüz aydın, bebeğinizle sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :innocent:

Amin inşallah :innocent:

1 Beğeni

Gozunaydin kuzum ,rabbim analı babalı büyütsün inşallah,lohusalıgin hayırlı olsun …bende nasipse bugün minnosuma kavusacagim hayırlısı ile :face_holding_back_tears:🩷

1 Beğeni

Ayy çok heyecanlı, bebeği görüp sesini duyduktan sonrası ekstra güzel

Hayırlı mübarek olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah :bouquet:

Evet bende şuan korku var ,sen anesteziyi nasıl aldın cnm bn belden korkuyorum ama bebegide hemen görmek istiyorum ,:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::see_no_evil:

Bizede sıra gelirmi ki bırgun bizde yazarız :slight_smile: dogum yaptm yaklastıkca korku basıyor Rabbim Analı babalı büyütsün canımmm :fairy::palms_up_together:

Amin amin, çok teşekkür ederim :sparkling_heart:

Spinal istedim ben, iyi ki de öyle yapmışım. Çünkü ameliyat sürecinde korkacak hiçbir şey yokmuş. Bebeğimin arkasından beni de gönderdiler hemen, hem orada da gördüm bebeği. Genel anestezide anne iyice uyanmadan bebeği alamıyor

Zor bir süreç kesinlikle ama bebişi görünce ağrı sancı kalmıyor. O mutlu olsun diye iki gündür ayaktayım

Gözünüz aydin RABBIM analı babalı büyütsün benim de 1 haftam kaldı ALLAHIM.hepimizi kurtarsın evlatlarimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben geçen sene sezeryan oldum 1 hafta sonra gene sezeryan olucam belden daha iyi oluyor tavsiyem.arkadaşım

Amin amin, hepimiz sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütelim bebişlerimizi

Amin inşallah canim

1 Beğeni

Hayieli olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah, benimde normal dogum olacak yarin doktor gel yapalim dogumunu dedi. Insallah hayirlisi ile doğuracagim

İnşallah sizin doğumumuz da çok güzel geçer, sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza :innocent:

1 Beğeni

Gözünüz aydın :heart: kaçıncı haftada doğdu acaba bebisiniz bende bugün gittim 2 hafta sonra gel gün verelim artık dediler de merak ettim