Doğum yaptım

Merhaba kızlar 18 oçakta doğum yaptım ve paylaşmak isdedim bende hikayemi biraz geç oldu ama yinede paylaşcam

Doğumum başlamadan bir kaç gün önceden kasılmalarım artmıştı daha ağrılı bir hale gelmişti tabi ben bilmiyorum 17 i akşam azar azar sancılarım başladı bende normal kasılma biliyorum tuvalete gidecekmişim gibi ıkınma ihtiyacı duyuyordum işde ben uyudum saat 4 gece çok kötü sancıyla uyandım ( bende nişan ve su gelmemişti) ama nasıl sancı dayanamıyorum 6 ya kadar geçer diye bekledim belim çok kötü ağrıyor ( benim şansım hasdaneye önceden yatırılmış olmam idrar portrenim çoktu tedvi alıyordum) işde eşimi aradım sancım var dedim hasdanede olsamda her kes uyuyor ben sancım geçmediği için zar zor ayağa kalkıp hemşireye haber verdim geldiler baktılar gittiler sonra domtor geldi açılmam varmı diye baktı yoktu açılmam saat 1 a yine baktılar açılma yok nişan gelmişti benim sancıda artıyor saat 4 oldu 3 santım açılma beni doğum odasına aldılar tabi ben aç halım yok takayım 0 ( bu hatayı kimse yapmasın hiç bir halde sancınız olmadığı zaman mutlaka bir şey yiyin takatınız olsun) topun üzerin hoplamaya başladım bu açılmamı hızlandırdı 3 saat sonra 6 olmuştu 2 saat daha ve 9 ıkınmamı söylediler işde en büyük hatamın bedeli ıkınamıyordum saat 8 ve ben ıkınamıyorum artık doktor diyer şeye çıkartdı zar zor bebeğimi kaybediyordum neredeyse doktor yapamazsam artık bebeğin öleceğini söyledi saat 9 ve sonunda bebeğim doğuldu o an yenidən doğulmuşam gibi bir hiss vardı bende yırtılma oldu 17 saat sancı sonrası bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım lakin tekmsprun vardı bebeğime yemek giden boru burulmuştu ve yemeksiz kalmıştı son zamanlar büyümemişti domtor bçyaşamasının bir mucize olduğunu söyledi zordu ama değdi ne kadar zorlukta çeksem bebeğimi kucağıma aldığım zaman hepsi bitmişti kızlar yanınızda mutlaka su olsun mutlaka bir şeyler yiyin

1 Beğeni

@Davutunannesi süreç sıkıntılı olsa da çok şükür evladını sağ salim kucağına almışsın, inşaAllah şuan sende bebekte iyisinizdir :palms_up_together:t2: doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :bouquet::smiling_face:

1 Beğeni

Çok teşekkürler canım :smiling_face_with_three_hearts::heart: