Doğum yaptım 🥰

Millet kızım minik prenses geldiii :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

18 Beğeni

Allah anali babali buyutsun saglikli insallah :nazar_amulet: hadi gozunuz aydin canim​:heart::rose:

1 Beğeni

yaa allah anali babali buyutsun op yerimize prensesi​:yum::heart_eyes:

1 Beğeni

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşaallah canim benim 🩷🩷

1 Beğeni

Allah hayırlı evlat etsin uzun ömürlü olsun inş. Gözün aydı darısı başımıza​:heart:

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun canim benim darısı bizlerin başına :heart::palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Hayırlı olsun prensesin sağlıklı güzel ömrü olsun :smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

1 Beğeni

Hayırlı olsun canim Rabbim anali babalı büyütsün sağlıkla musmutlu gunleriniz olsun​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Gözünüz aydın lohusalığınuz hayırlı olsun, siz nasılsınız :heart::rose:

1 Beğeni

Allah ayağına taş değmeden büyütmek nasip etsin :sunflower: seni ve eşini tebrik ediyorum :sunflower:

1 Beğeni

Amin hanımlar çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına insAAllah amin Rabb’im kimseyi bu kapıda bırakmasın amin :pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün inşallah prenses :heartbeat::heartbeat::heartbeat:

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla büyüsün inşallah çok geçmiş olsun ve sende atlattın gözün aydın darısı bize :palms_up_together::two_hearts::blush:

1 Beğeni

Allâh analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah lohusalgn hayr’lı olsun inşallah biri daha kurtulduu kızlarrrr​:sweat_smile::heart:

1 Beğeni

Çok şükür hanımlar Rabb’im hepinizin yar ve yardımcısı olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün, sağlıcakla büyütün bebeğinizi​:hibiscus::hugs:

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni