Kızlar merhaba cumartesi sabah dokuz buçukta doğum Genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım sezeryan gibi bir plan yoktu cuma günü devlet hastanesinde kontrolüm vardı orda muayene olmaya gittim çatımın dar olduğunu ve suyumun çok azaldığı kontrol altında tutmazsak bebeğin öleceği söylendi bi kaç gün yatırp sezeryan olacaktım ama ordaki doktorların hemşirelerin tavrından yatışı kabul etmedim o zaman git özel bi hastaneye seni direkt sezeryana alsınlar dedi sonra geldim tabi çok kötü oldum bunları duyunca eşimle konuştum durumu o da tamm dedi hemen özel hastane ve doktor arayışına girdk aradım bi hastaneyi doktorun asistanı ve doktorla görüştüm akşam üstü gitmeme rağmen kabul ettiler o da muayene edince hemen sabahına gün verdi cumartesi günü gittim genel anestezi ile doğum istedim tabi çok stresli çok heyecanlıydım önce nstye bağladılar daha sonra kıyafetlerimi giydirip ameliyathaneye doğru götürdüler ameliyathane buz gibi olduğu için üzerime yorgan koyup öyle götürdüler sonra ameliyat masasına çektiler beni doktorum geldi herkes çok güleryüzlüydü nasılsın nerelisin diye diye benle sohbet ettiler hersey tamam olduktan sonra boğazımdan aşağıya doğru bir koku verdiler tabi ilk defa yaşadığım bişey olduğu için anlamıyordum iki defa sıktı gitti bende içimden nereye gidiyor ben bayılmadım ki böyle mi ameliyat edecekler dedim sonra gözümü açtığımda tepemde doktorlar uyan uyan bebeğin yukarda seni bekliyor diyorlardı ben inanmıyordum bebeğim nerde nerde diye sesleniyordum bitti mi diyordum evet bitti diyip beni odaya aldılar yanımda eşim görümcem ve kız kardeşim de vardı doktorlar gelip muayene etti doktorun söylediği şey iyi ki sezeryana almışız hemen seni dedi suyun tamamen bitmişti bebek rahim duvarına yapışmıştı bir gün daha kalsa ölürmüş Allah korusun dedi hersey güzel geçti benim canımı en çok yakan sekiz saat boyunca takılı olan sondaydı en kötüsü oydu o mahvetti beni çıkarın çıkarına diyordum ama yok yeterli gelene kadar çıkarmadılar ve tabi sondadan sonra ilk yürüyüş çok çok zordu ebe yardımı ile bikaç adım attım kolay hiçbir şey yok hâlâ sancım çok var bi gece hastanede kaldık çok şükür yürümekte hâlâ çok zorluk çekiyorum gaz sıkışması sancılar vs kötü ama iyi olan tarafı dikiş değil lazer ile yapılmış yani dikişleri açtırmaya pansumana vs gerek yok şu an en çok zorlandığım bebeğm yeterince ememiyor göğüs ucum zar zor çıkıyor sütüm çok çok az mama takiveyisene gerek yok dedi doktor ama bnm içim rahat değl aç sanki bilmiyorum yani böyle geçti ameliyatım biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama tarifsiz bir duygu yaşanılabilecek bütün acılara değecek bir duygu anne olmak bir can dünyaya getirmek Rabbim isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşallah. Eşinizle bebeğinizle bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu olun. Süt konusunda da stres yapmayın emdikçe gelir. Bebeğin midesi kiraz kadar zaten, doktor yeterli diyo da yeterlidir
İnşallah Allah razı olsun
Lohusaliginiz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi
Hayırlı olsun, analı babalı büyüsün seni artık bebek takibi için Mucize Bebek uygulamasına transfer edebiliriz
Evet çoktan geçtim oraya
Allah bebeginizle size sagliklı mutlu uzun ömürler versin
Amin cümlemize inşallah darısı başına hayırlısıyla inşallah
Amin insallah
Yaaa okurken çok duygulandım rabbim evladınıza sağlıklı ömür nasip etsin. Hangi hastanede doğum yaptınız?
Amin inşallah Allah Razı olsun.Atlas Hastanesi Ümraniye de doğum yaptım
Bebişin ismini ne koydun bizimle de paylaşır mısınn
Reyyan Eslem koyduk