@ nergis hanim cok merak ettim
@Nergis bu hanımefendi değil mi @Zelihasaka
Nergis dogurmadı hayla beklemede gelmiyor bebiş inat etti
Kız bende şans var mı.anam.bacim ta kaç haftaligom buradaki doktora gittim 35 haftalık diyor adam.iki.hafta sık dişini diyor ondan sonra.dogsada bişi.olmaz.diyor.
Kız sen nasıl 35 haftalık fazlaydı senin ki
Tamam.adam.iyi.bi.doktor.ama moral sıfır yani.butun tahlilleri.yaptim adam.amerkaya kızının nişanına gitti haftaya gelicek başka doktora gösterdim enfeksiyon var ben biliyorum adam.dedi temiz.tahlillerin e napayım.adami.beklicem.gelsim
E burdaki.doktorlar böyle.diypr.ozele.gittim.normale.gittim.35 haftalık.diyor.ne.guzel.anlatiyorlar gözü burnu kulağı.iste kalbi.boule.atiyor.ne.guzel.tatmin oldum kilosu 2600.gram.dedo
Sen şunu bi baştan anlat en son doktora gidecem dedin kayboldun ben 35 haftalık oldum sen benden önde gidiyordun
Yok kız ne doğurması.o.kadar kolay doğacağını sanmıyorum bu namussuz 31.haftalikti. cikicakti.e şimdi zamanı.ne.karnim.ne. ne belim.sadece sistim
Açılman ne durumda aynı mı
Peki senin bildiğin kac hafta
Kız yola ciktim biraz hava alım.anam.giller dahil.tum.taniyanlar.dedi.kizini yakaladin bırakma dedi burda kaldım bu doktora gittim herkes övüyor.yengem.dogim.yapti.o.doktorla işte gittim.35 e uyumlu dedi işte üç doktora göründüm öyle dedi işte iki hafta sonra dedi sancı falan olirsa.korkma dedi
Şimdi.sancim.yoksa burdakiler bakmıyor
37 bu hafta 38.e giricektim
Oda diyo 35 beş mi
He buradaki.ozele.gittim.uc.doktora da gittim dedi 35 e bende doktora dedim valla İstanbul’daki.ilk gebeliği devlet kabul.etmiuor araştırma diyor adam dedi oule saçmalık.mi.olir dedi acilse hastaysan mecbur kabul.wtcek dedi işte bura.geldim burası.hem.cok.yakin.hemde daha iyi