Kızlar gebelikte oluşan koku hassasiyeti ve tiksinme doğumdan sonra bi anda geçiyo mu yoksa zamanla mı geçiyo bunu çok merak ediyorum
Doğumdan sonra herhangi bir hassasiyetim kalmadı benim gerçi son zamanlarda da azalmıştı zaten ..
Ben tatlıdan tiksinmistim doğurduktan 4-5 ay sonra yemeye başladım mesela ama hala eskisi gibi ayila bayila yiyemiyorum.Sizinki belki hemen geçer.
Ne güzel inşallah benimki de doğuma doğru azalır ve doğumdan sonra hiç kalmaz
Ay demeyin gebelik öncesinde çok sevip gebelikte tiksindiğim o kadar çok şey var ki korkuyorum tiksintim geçmezse diye
Duzelirsiniz sanmıyorum benim gibi olan çok az insan vardır şuan kacinci haftadasiniz? Mesela ben zeytinden tiksinmistim hamileliğin başında, 28. Haftadan sonra zeytin yemeğe tekrar başladım ilerleyen haftalarda bazı tiksintilerim geçmişti… Tatlı konusu istisna oldu
46 gün önce doğum yaptım. Doğum yaptığım ilk zamanlar tiksindiğim şeyleri yiyemiyordum zamanla düzeldi ve şuan herşeyi yiyebiliyorum tiksindiğim hiç bir şey yok
Türk kahvesini o kadar çok içrdimki bide acı filtre kahve fln hamileyken tiksindim 9 ay olcak hala içemiyorum
Şu an 16 haftalığım aslında yiyecek konusundaki birçok tiksintim azaldı. Güzel kokan şeylerden tiksiniyorum mesela parfüm el kremi deterjan yumuşatıcı vs. Koku hassasiyeti beni çok zorluyo hala
Ne güzel darısı inşallah bana da olsun
Doğumdan sonra mı 9 ay geçti hala içemiyorsunuz kahveden ben de tiksindim kokusuna dahi tahammül edemiyorum yanımda kimseye içirmiyorum
İnşallah canım sağlıkla al kucağına
Bende öyleydim ben bide günde 7 8 bardak içerdim o kadar çok severdim hamileyken kokusuna bile tahammül edemedim yanımda evdde bile pişirtmedim hiç kimselere 9 ay oldu bebeğim şimdi ben içemiyorum hala ama içenede karışmıyorum artık
Umarım kısa zamanda geçer tiksinmeniz ve yeniden içmeye başlarsınız bu şekilde yaşamak çok zor gerçekten